fbpx

Καλό προϊόν μόνο από μικρές επιχειρήσεις

6

Μία ‘γεύση’ από την ποιότητα των μικρότερων επιχειρήσεων στον κλάδο της γαλακτοβιομηχανίας έδωσε στην εκπομπή Magazino με τον Κωστή Τσουπαρόπουλο ο κ. Δημήτρης Τσίγκου, ο ιδιοκτήτης της μονάδας παραγωγής, παστερίωσης, εμφιάλωσης και διανομής φρέσκου γάλακτος, ‘Το Δικό μας’. Μία ‘γεύση’ από την ποιότητα των μικρότερων επιχειρήσεων στον κλάδο της γαλακτοβιομηχανίας έδωσε στην εκπομπή Magazino με τον Κωστή Τσουπαρόπουλο ο κ. Δημήτρης Τσίγκου, ο ιδιοκτήτης της μονάδας παραγωγής, παστερίωσης, εμφιάλωσης και διανομής φρέσκου γάλακτος, ‘Το Δικό μας’.

Ξεκινώντας την ολιγόλεπτη συνέντευξή του, ο κ. Τσίγκος εξέφρασε ως ειδικός την άποψη ότι ο Έλληνας δεν παύει ποτέ να εκτιμά το καλό προιόν, το οποίο μόνο οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να του το προσφέρουν, για αυτό και το μέλλον του φρέσκου γάλακτος βρίσκεται στις μικρότερου βελινεκούς εταιρείες, παρόλο που η συγκεκριμένη αγορά είναι λίγο ‘περίεργη’, όπως τη χαρακτήρισε.

Το φρέσκο γάλα ‘Το Δικό μας’ συναντάται κατά 80% στη Δυτική Αττική, κεντρικά και ανατολικά, ενώ στο κέντρο μόνο λίγα καταστήματα στη Χαριλάου Τρικούπη και στη Σόλωνος και στα Βόρεια, στο Μαρούσι, Βριλύσσια, Μελίσσια προμηθεύονται με τη διανομή του εν λόγω προιόντος.

Όπως επεσήμανε ο κ. Τσίγγος παρατηρείται κάθε μήνα μία άνοδος της τάξεως του 10% στη ζήτηση του γάλακτος της μονάδας του, το οποίο προσφέρεται σε ακριβότερη κατά 1,20% τιμή από ό,τι τα αντίστοιχα των μεγάλων εταιρειών.

Τέλος, ο κ. Τσίγγος ανέφερε και τις προοπτικές της επιχείρησης του για τη νέα χρονιά…Προσεχώς ‘Το Δικό μας’ θα προμηθεύεται στη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ‘My market’ , ενώ γίνονται δοκιμές και για παραγωγή παραδοσικών προιόντων του γάλακτος, όπως γιαούρτι, κρέμα, ριζόγαλο και το καλοκαίρι παγωτό. Στα σχέδια του κ. Τσίγγου είναι και η διεύρυνση της εταιρείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More