fbpx

3+1 στηρίζουν Α. Λοβέρδο

0 89

Υπέρ της υποψηφιότητας του Ανδρέα Λοβέρδου τάχθηκε, και επίσημα πλέον, η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, όπως και 3 βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής.

Η Εύα Καϊλή, είχε εκδηλώσει εδώ και καιρό τη πρόθεση της να στηρίξει τον Α. Λοβέρδο για την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛΛ., και τελικά υπέγραψε υπέρ της υποψηφιότητάς του.

Επίσης υπέρ του Ανδρέα Λοβέρδου τάχθηκαν με τις ομιλίες τους στην Κεντρική Επιτροπή του ΚΙΝ.ΑΛΛ. που συνεδρίασε χθες για τα διαδικαστικά της εκλογής, οι βουλευτές Νάντια Γιαννακοπούλου, Χαρά Κεφαλίδου και Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Ν. Γιαννακοπούλου: Γιατί επιλέγω Λοβέρδο

Η βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου ολοκληρώνοντας την ομιλία της στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ξεκαθάρισε την επιλογή της για πρόεδρο, αλλά και τα κριτήρια με βάση τα οποία κατέληξε σ΄ αυτή την απόφαση.

“Εκτιμώ όλους τους υποψήφιους και θα είμαι παρούσα, όπως πάντα, όποιος και αν εκλεγεί. Ωστόσο, μετά από πολύ σκέψη, κατέληξα να στηρίξω την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου. Τον θεωρώ  έμπειρο, ικανό, με απήχηση σε ευρύτερα ακροατήρια, με δυνατότητα εκπροσώπησής μας  στην Βουλή και εκτός Βουλής, με τον δυναμισμό που είναι αναγκαίος  για την επανεκκίνηση που χρειαζόμαστε” είπε και πρόσθεσε “Ταυτόχρονα, σκέψεις μου και ιδέες που έχω εκφράσει βρίσκονται κοντά σε βασικές θέσεις και προσανατολισμούς του, που δεν κρύβει μέσα σε ένα πέπλο ιδεολογικής και πολιτικής απροσδιοριστίας αλλά τις έχει καταθέσει δημόσια”.

Χ. Κεφαλίδου: O Α. Λοβέρδος έχει την υποστήριξή μου

Η βουλευτής Δράμας Χαρά Κεφαλίδου ανέφερε στην ομιλία της: “Στην παρούσα συγκυρία πιστεύω ότι το κόμμα χρειάζεται έναν αρχηγό με εγνωσμένη εμπειρία σε θέσεις ευθύνης και εκπεφρασμενες πολιτικες θεσεις για την πατρίδα και την παράταξη στην κατεύθυνση των μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη η χώρα” και τόνισε “Οι θέσεις μας, οι διαχρονικές κατακτήσεις και διατυπώσεις μας, πρέπει να γίνουν κτήμα όλων και να τεθούν στην υπηρεσία της χώρας, χωρίς να υφαρπάζονται ή να υφίστανται κακομεταχείριση ερήμην μας. Ο Ανδρέας Λοβέρδος μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτές τις απαιτήσεις καλύτερα από τους άξιους συνυποψηφίους του και γι’ αυτό έχει την υποστήριξή μου”.

Δ. Κωνσταντόπουλος: Ο Λοβέρδος μπορεί να σηκώσει το βάρος της παράταξης

Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ζήτησε ανοικτά αλλαγή ηγεσίας.

“Με απόλυτο σεβασμό και πλήρη εκτίμηση σε όλους τους υποψηφίους προέδρους δηλώνω ανοικτά οτι στηρίζω την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου. Τον στηρίζω για την επιστημοσύνη του, τις ικανότητες του, την κοινοβουλευτική του διαδρομή, την εμπειρία του. Στηρίζω τις θέσεις της πολιτικής του διακήρυξης για ένα κόμμα πατριωτικό, μεταρρυθμιστικό, προοδευτικό, για το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα” επισήμανε και υπογράμμισε .
“Ο Ανδρέας Λοβέρδος μπορεί να σηκώσει το βάρος της παράταξης. Η πατρίδα χρειάζεται πολιτικούς σαν τον Ανδρέα Λοβέρδο. Καλή μας επιτυχία με σεβασμό στις αρχές και τις αξίες μας, με ενότητα, με ενότητα, με ενότητα. Πάνω απ’ όλα είμαστε ΠΑΣΟΚ”.

Να σημειωθεί ότι και ο πρώην βουλευτής Λεωνίδας Γρηγοράκος  στηρίζει την υποψηφιότητα Λοβέρδου λέγοντας “Το ΠΑΣΟΚ μας έκανε γνωστούς στην κοινωνία. Επίκαιρο είναι το ΠΑΣΟΚ. Δεν μπορώ να είμαι με τη δεξιά γιατί είμαι αντιδεξιός. Δεν μπορώ να είμαι με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί είμαι αντιλαϊκιστής” σημείωσε και πρόσθεσε “Η αξία του ΠΑΣΟΚ δεν αντικαθίσταται με τίποτε. Είναι αναγκαία για τη χώρα η επιστροφή με το ΠΑΣΟΚ. Ας αποφασίσει η κοινωνία ποιος θα είναι στη Χαριλάου Τρικούπη. Και όχι το αντίστροφο. Πάμε σε ένα καινούργιο ΠΑΣΟΚ. Σε αυτή τη μάχη θα είμαι με τον Ανδρέα Λοβέρδο. Ο πρώτος λόγος είναι γιατί είναι ένας μορφωμένος άνθρωπος. Δεύτερον γιατί είναι πολύ εργατικός. Τρίτον είναι κοινοβουλευτικός άνδρας με μεγάλες μάχες κερδισμένες.Τέταρτον γιατί είναι έντιμος και δεν θα αφήσει ποτέ ξεκρέμαστη την παράταξη. Πάμε στις 5 του Δεκέμβρη να ψηφίσουμε αρχηγό αλλά πάνω να φτιάξουμε ένα μεγάλο μεταρρυθμιστικό κόμμα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More