Ανέκδοτο. Τα «λουλούδια» του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων συνεχίζουν να είναι στην ΕΛ.ΑΣ.
Σε ποια άλλη χώρα του πλανήτη ο αρχηγός ενός αστυνομικού τμήματος, η σύντροφός του και επίσης αστυνομικός, καθώς και ένας φρουρός θα μπορούσαν να είναι υπόδικοι αλλά να εξασκούν τα καθήκοντά τους;
Σε καμία.
Ο φρουρός έχει κάνει ένα χρόνο φυλακή για πλαστογραφία. Αλλά ο καταδικασθείς πλαστογράφος, κάνει σκοπιές…
Αλλά και πρέπει να δίνει παρουσία στο οικείο αστυνομικό τμήμα μία φορά το μήνα. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου και όπως συμβαίνει με άτομα που κρίνονται επικίνδυνα από τη δικαιοσύνη.
Και για τον αρχηγό (πρώην πλέον) του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων είχε επιληφθεί το εσωτερικών υπόθεσεων της ΕΛ.ΑΣ. γιατί συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση που έδινε πλαστά έγγραφα (ταυτότητες, διαβατήρια, κα.) σε αλλοδαπούς έναντι ενός ακριβού αντιτίμου.
Θέλετε και το πιό ωραίο από όλα.
Έξι άτομα «καρατομήθηκαν» σύμφωνα με τον άθλιο Χρυσοχοίδη από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.
Τι σημαίνει η λέξη καρατόμηση; Αποκεφαλισμό, στην κυριολεξία.
Όμως όταν χρησιμοποιεί κάποιος τη λέξη καρατομώ, σημαίνει πως κάποιος φεύγει οριστικά και αμετάκλητα. Τελειώνει, δηλαδή, από αυτό που έκανε.
Τα 6 λουλούδια του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, δεν καρατομήθηκαν. Απλώς μετατέθηκαν.
Το είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, αλλά κανείς από την κυβέρνηση δεν απάντησε.
«Για να κατευνάσουν τη δικαιολογημένη οργή του κόσμου, ανακοίνωσαν ότι οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων «καρατομούνται». Τελικά, απλώς μετατίθενται! Δύο στη Διεύθυνση Μεταφορών στην Αμυγδαλέζα, δύο στη Διεύθυνση Αλλοδαπών, δύο στη Διεύθυνση Μεταγωγών», αναφέρει σε ανάρτησή του, από την Κρήτη, ο Στέφανος Κασσελάκης και συνεχίζει:
«Ρωτάω τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον Πρωθυπουργό ως πολιτικό του προϊστάμενο:
-Αυτές οι τρεις διευθύνσεις δε χρειάζονται ικανά στελέχη, αλλά αποτελούν «τιμωρία» αστυνομικών που δεν έκαναν τη δουλειά τους;
-Παίζετε με τις λέξεις «καρατόμηση – μετάθεση» και εμπαίζετε τον ελληνικό λαό που ζητάει δικαίωση στο όνομα της αδικοχαμένης Κυριακής Γρίβα;».