Χωρίς πλάκα. Ο αγάς Αταμάν δουλεύει ψιλό γαζί τον κόσμο του Παναθηναϊκού.
Χάνει 101-94 από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και ξέρεις πόσο πάει το σκορ; Στο 21-0. Ο Ολυμπιακός νικάει 11-0 στο ΟΑΚΑ και 10-0 στο ΣΕΦ. Και ο Αταμάν τώρα θυμήθηκε για τον Ντόρσεϊ και τον Γουόκαπ ότι είναι νατουραλιζέ. Και ότι ο Βεζένκοφ είναι Βούλγαρος. Και είπε και για τους διαιτητές. Δεν λιώνει ποτέ αυτή η καραμέλα.
Αφού… πουλάει στον κόσμο του Παναθηναϊκού, την παίζει όσο θέλει ο Αχταρμάν την καραμέλα. Πάλι τα είχε με τη διαιτησία για ένα φάουλ που κατά τη γνώμη του δεν δόθηκε στον Φαρίντ. Λες και απ’ αυτό κρίθηκε το ματς.
Που ο Ναν ζητούσε την αποβολή για να έχει άλλοθι ο Παναθηναϊκός, δεν είπε τίποτα ο Τούρκος. Πήρε μαζί του και τον Ντόρσεϊ, που έβαλε 18 στην πρώτη περίοδο. Αποβολή και αυτός. Πάντα κάποιος φταίει για τον Αταμάν, αυτός δεν χάνει ποτέ. Αλλά αφού ο κόσμος του Παναθηναϊκού τον ανέχεται, καλά κάνει και τους δουλεύει.
Και δεν είναι μόνο ο Αταμάν που τα φορτώνει όλα στη διαιτησία. Είναι και ο Ντιμπιτζής. Πάλι τα έχωσε στον Λιόλιο…. Είπαμε, όμως, πουλάει η διαιτησία και ο Λιόλιος. Πουλάνε 21-0 σκορ μέσα έξω. Γιατί να το κόψουν; Αλλά δεν φταίνε και αυτοί που δηλητηριάζουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού; Ποιος τους πληρώνει αυτούς;
Στο φινάλε, ας ξαναστείλουν επιστολή στον Μητσοτάκη, όπως το καλοκαίρι. Να στείλουν και στον Τασούλα, που είναι και στη μόδα.




































