ΕΑΠ: Έως 31 Αυγούστου οι αιτήσεις για 47 προγράμματα σπουδών

0 5

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκδήλωση ενδιαφέροντος για οκτώ προπτυχιακά, 38 μεταπτυχιακά κι ένα ειδικό πρόγραμμα σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ).

Το ΕΑΠ αποτελεί το μοναδικό Δημόσιο Ίδρυμα στην Ελλάδα που προσφέρει εξ αποστάσεως εκπαίδευση στο σύνολο της εκπαιδευτικής διαδικασίας των προγραμμάτων του, βασιζόμενο σε σύγχρονες και διαρκώς εξελισσόμενες μεθόδους και εργαλεία για την πληρέστερη εξέλιξη της μαθησιακής διαδικασίας των φοιτητών του.

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο προσφέρει σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως, από την ασφάλεια του χώρου και του τόπου διαμονής των φοιτητών, με τους ρυθμούς που αυτοί επιλέγουν, «σε εξαιρετικά ανταγωνιστική οικονομική συμμετοχή».

Κάθε φοιτήτρια/φοιτητής έχει συχνές εξ αποστάσεως συμβουλευτικές συναντήσεις με τον σύμβουλο καθηγητή της θεματικής ενότητάς του και λαμβάνει διαρκώς ανατροφοδότηση, αναπτύσσοντας έτσι δεξιότητες στο αντικείμενο των σπουδών του, αλλά και στη χρήση τής εξ αποστάσεως τεχνολογίας.

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο παρέχει πλέον τη δυνατότητα σε όσους ολοκλήρωσαν τη Γ΄ Λυκείου να «κυνηγήσουν» το όνειρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, μέσα από τα προπτυχιακά του προγράμματα, στα οποία η πρόσβαση είναι ανοικτή για όλους.

Η υποβολή των αιτήσεων πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω Διαδικτύου, στο www.eap.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More