Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 1-2: Πήραν προβάδισμα οι πράσινοι
Ο Παναθηναϊκός έφυγε νικητής από το Περιστέρι, καθώς επικράτησε 2-1 του Ατρομήτου για την πρώτη τους μάχη στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ένα παιχνίδι που είχε καλό ρυθμό και μπόλικο ενδιαφέρον.
Οι Περιστεριώτες πήραν κεφάλι στο σκορ στο όγδοο λεπτό. Ο Μίχορλ με ένα ωραίο σουτ ανάγκασε τον Λοντίγκιν να κάνει την επέμβαση, αλλά δεν μάζεψε την μπάλα. Ο Φαν Βέερτ με κοντινή προβολή από κοντά την έστειλε στα δίχτυα.
Οι πράσινοι απάντησαν στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους. Ο Μαντσίνι είδε την κίνηση του Μλαντένοβιτς, ο Σέρβος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Τσέριν με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι την έστειλε στα δίχτυα.
Την ανατροπή για την ομάδα του Ρουί Βιτόρια έκανε ο Αζεντίν Ουναχί. Ο Πελίστρι με υπέροχη ατομική ενέργεια, έκανε το ένα δύο με τον Τσέριν, μπήκε στην περιοχή και μοίρασε στον Μαροκινό, ο οποίος με ωραίο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.