fbpx

Αυτός είναι ο μετριοπαθής τζιχαντιστής! Ιδού πως τον κατασκευάζει η τεχνητή νοημοσύνη

Ο,ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ.

ΜΙΑ ΚΑΤΣΙΚΟΥΛΑ που μασάει ταραμά.

ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ «ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ΤΖΙΧΝΤΙΣΤΕΣ» επειδή ανέθεσαν σε κάποιον χαβαλέ του επιπέδου μου στη CIA ή σε κάποια διαφημιστική, να παρουσιάσει στα διεθνή ΜΜΕ μέσα σε δύο ώρες τους επικηρυγμένους τρομοκράτες σαν συνομιλητές για τη Δημοκρατία στην Συρία.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ, άξιος Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ και σε καλή μεριά το μάνεϊ που, δικαίως, πήρε.

ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΣΕ ΠΕΙΣΤΙΚΑ και με παραδείγματα απλά και κατανοητά, τι εστί «μετριοπαθής τζιχαντιστής»;

ΘΑ ΣΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΕΓΩ άμα μου δώσεις, φιλαράκι μου καλό, ένα ευρώ να πάρω τυρόπιτα.

Ο ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗΣ δεν κάνει ποτέ τζιχάντ σε βρεφονηπιακό σταθμό ή νηπιαγωγείο. Προτιμά πάντα να εκραγεί με τους δυναμίτες που έχει κρύψει μέσα στο παλτό του π.χ. σ’ ένα γηροκομείο ή στην χειρότερη των περιπτώσεων στο μετρό (της Θεσσαλονίκης).

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ της τεχνητής νοημοσύνης με σκοπό την παραπληροφόρηση είναι, κατσικούλα μου όμορφη, και το ανατριχιαστικό βίντεο που δείχνει ένα φυλακισμένο βρέφος μέσα σε τρύπα σε υπόγειο κελί των φυλακών Σεντνάγια της Συρίας του Άσαντ και έκανε πάνω από 2,7 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ κι όλες οι, δήθεν, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τις φυλακές-«σφαγείο» του Άσαντ.

ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ακόμη και το ρεπορτάζ του CNN από τη Δαμασκό, όπου η πολεμική ανταποκρίτρια Κλαρίσα Γούορντ «ανακάλυψε» έναν βασανισμένο κρατούμενο να βρίσκεται ακόμη μέσα σε κελί στη φυλακή και ο όποιος αποδείχθηκε άνθρωπος του δικτάτορα και διαβόητος για τις δραστηριότητές του στη Χομς.

ΤΑ «ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ» διαψεύδουν ότι υπάρχουν κρυμμένα υπόγεια κελιά στη Σεντνάγια. Στις 9 Δεκεμβρίου, η ομάδα Σύρων διασωστών «Λευκά Κράνη», που συνδέεται με τους τζιχαντιστές αντάρτες, πραγματοποίησε ενδελεχή έρευνα στα κρατητήρια, χρησιμοποιώντας εκπαιδευμένους σκύλους.

«Η ΔΙΑΔΟΣΗ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ και φωτογραφικού υλικού για τα εγκλήματα του καθεστώτος Άσαντ υπονομεύει τις προσπάθειες τεκμηρίωσης και διερεύνησής τους, καθιστώντας δυσκολότερη την απόδοση ευθυνών. Από τη διασπορά παραποιημένων ειδήσεων και φωτογραφιών ενδέχεται να επωφεληθούν οι υπεύθυνοι του καθεστώτος και να αρνηθούν τις πράξεις και τις ευθύνες τους», λέει σε ανακοίνωσή της η Ομάδα Επαλήθευσης της DW, επιχειρώντας να το… ρίξει σε προβοκάτσια. 

ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ;;;

«ΝTE ΓKΡΕΣ» είναι το επώνυμο που επέλεξαν να τα φωνάζουν και τα πέντε παιδιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Γκλίξμπουργκ, όπως και τα πέντε παιδιά του τέως πρίγκηπα Παύλου και κατατέθηκε στο Ληξιαρχείο Αθηνών. Κωστής Παλαμάς! Για να το πω κομψά…

ΚΑΛΟ ΠΣΚ, ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ!

 

Κατασκεύασμα της τεχνητής νοημοσύνης είναι η μαϊμού εικόνα με τον φυλακισμένο μέσα στην… τρούπα, λέει τώρα η Ομάδα Επαλήθευσης της Deutche Welle (DW Fact Check). Η φωτογραφία απεικονίζει έναν τρομοκρατημένο φυλακισμένο, ο οποίος βγαίνει από μια τρύπα στη Σεντνάγια, τη φυλακή- «σφαγείο» του Άσαντ στην Συρία. Ο φυλακισμένος δεν υπάρχει, είναι ψεύτικος! Οι ισχυρισμοί για υπόγεια κελιά στην Σεντνάγια συνεχίζουν να διαδίδονται παρά την απουσία αποδείξεων, λέει η DW

Προϊόν τεχνητής νοημοσύνης, μαϊμουδιάρικο και το ανατριχιαστικό βίντεο που δείχνει νήπιο φυλακισμένο σε υπόγειο κελί στη Σεντνάγια και έκανε πάνω από 2,7 εκατομμύρια προβολές στο TikTok

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra