fbpx

Bitcoin (BTC): Σε ανοδικό κρεσέντο

0 359

Σε ανοδικό κρεσέντο έχει εξελιχθεί η πρόσφατη πορεία του, αφότου η διακύμανση διάσπασε το πεδίο αντίστασης των 59.000 και η διενέργεια των κλεισιμάτων πραγματοποιούταν υπεράνω αυτού (κόκκινη έλλειψη), όπως είχα επισημάνει στην προηγούμενη ανάλυση της 10ης Οκτωβρίου.

Την στήριξη πλέον των τιμών έχουν αναλάβει, η πλευρά Β του καναλιού ΑΒ (ροζ απόχρωση) και η ανερχόμενη διακεκομμένη ευθεία Ζ.

Στηρίξεις: 63.000 – 58.000
Αντιστάσεις: 72.000 – 78.000

ΘΕΤΙΚΟ
Έχει προσδώσει ισχυρή ώθηση στην διακύμανση η έξοδος από την πλευρά Β, με αποτέλεσμα να κατευθύνεται προς την ζώνη αντίστασης 72.000 – 78.000, όπου και τοποθετείται ο στόχος του αντεστραμμένου σχηματισμού (πράσινη απόχρωση). Η όποια διορθωτικού χαρακτήρα υποχώρηση, είναι ευπρόσδεκτη μέχρι την περιοχή των 60.000.

ΑΡΝΗΤΙΚΟ
Ως ιδιαίτερα αρνητική εξέλιξη θα αποβεί η υποχώρηση της διενέργειας των κλεισιμάτων κάτω από τις 60.000 και την διακεκομμένη Ζ. Οι αποτυχημένες προσπάθειες επαναφοράς των στα πρότερα επίπεδα, σε συνδυασμό με την καθοδική διάσπαση των 58.000, θα οδηγήσει την διακύμανση στην πλευρά Α και τις 53.000.

 

ETHEREUM (ETH): Ισχυρό momentum

Το βραχυχρόνιο κανάλι ΕΖ (ροζ απόχρωση) έχει αναλάβει προς το παρόν τον έλεγχο της κατεύθυνσης και διακύμανσης των τιμών, φιλοδοξώντας να προσεγγίσουν τον στόχο που προκύπτει από την ενεργοποίηση του τριγωνικού σχηματισμού ΑΒ (πράσινη απόχρωση) και εντοπίζεται πέριξ των 6.000.

Στηρίξεις: 4.570 – 4.300
Αντιστάσεις: 5.000 – 5.300

ΘΕΤΙΚΟ
Η πρώτη ζώνη αντίστασης 5.000 – 5.300 που ορθώνεται σε αυτή την προσπάθεια θα αποβεί καθοριστική για την επίτευξη του παραπάνω στόχου. Η υπέρβασή της και η εδραίωση των κλεισιμάτων υπεράνω αυτής αποτελεί μονόδρομο. Η στήριξη των τιμών από την περιοχή των 4.300 δεν αλλοιώνει το momentum.

ΑΡΝΗΤΙΚΟ
Όμως η παραμονή των κλεισιμάτων χαμηλότερα των 4.300 συνδυαζόμενη με την αδυναμία επαναφοράς των υψηλότερα, θα αρχίσει να αποδυναμώνει τις ανοδικές συνθήκες υποβάλλοντας ταυτόχρονα σε δοκιμασία την αντοχή των 3.900 και της πλευράς Β.

Αποποίηση ευθύνης
Το παρόν άρθρο εκφράζει τις υποκειμενικές απόψεις του γράφοντος για την τάση των αγορών, με βάση τα εργαλεία τεχνικής ανάλυσης που έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί. Δεν συνιστά σε καμία περίπτωση επενδυτική συμβουλή ούτε αποτελεί προτροπή για συμμετοχή σε οποιαδήποτε συναλλαγή, αγορά, πώληση ή διακράτηση μετοχών, παραγώγων, συμβολαίων επί δεικτών ή άλλων επενδυτικών προϊόντων, που αφορούν την ελληνική ή οποιαδήποτε άλλη αγορά. Ο αναγνώστης πρέπει να αναγνωρίζει και να αποδέχεται ότι οι πάσης φύσεως επενδυτικές επιλογές στις κεφαλαιαγορές ενέχουν κινδύνους μείωσης ή και απώλειας ακόμη και όλης της αξίας της επένδυσης. Ως εκ τούτου θα πρέπει πάντα να παραμένει επιφυλακτικός απέναντι στις εκάστοτε πληροφορίες και να προβαίνει σε ενδελεχή έρευνα πριν από οποιαδήποτε επενδυτική κίνηση, γνωρίζοντας ότι φέρει την αποκλειστική ευθύνη, χωρίς να διατηρεί ουδεμία αξίωση απέναντι στον αναλυτή, για την εξέλιξη της όποιας επένδυσής του.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More