fbpx

Χ. Δούκας: Ανοίγει τις κατασκηνώσεις στον Άγιο Ανδρέα για τους κατοίκους των Κυκλάδων

Ο Δήμος Αθηναίων ανοίγει το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2025, τις παιδικές κατασκηνώσεις στον Άγιο Ανδρέα για την υποδοχή και τη φιλοξενία τους.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, αναφέρει: «Ανταποκρινόμενοι στις στεγαστικές ανάγκες που προέκυψαν για τους κατοίκους των Κυκλάδων από τη συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα, ο Δήμος Αθηναίων με γρήγορα ανακλαστικά, ανοίγει τις παιδικές κατασκηνώσεις του στον Άγιο Ανδρέα. Εκεί, θα μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε τους ανθρώπους που αναγκάζονται να εκκενώσουν τα σπίτια τους, προσφέροντας ασφαλή στέγαση και σίτιση σε όσους το έχουν ανάγκη».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την 24ωρη γραμμή του Δήμου Αθηναίων, 1595, για περισσότερες πληροφορίες και καθοδήγηση.

Μέχρι στιγμής, περισσότερα από 60 άτομα, ανάμεσά τους και παιδιά, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για προσωρινή στέγαση.

Στα καταλύματα των παιδικών εξοχών, προσφέρεται στους φιλοξενούμενους ασφαλές καταφύγιο, θερμαινόμενη διαμονή, διατροφή, καθαριότητα και φύλαξη.

Τα στρώματα και τα κλινοσκεπάσματα δόθηκαν από το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), ενώ η διατροφή καλύπτεται σε συνεργασία με το Βρεφοκομείο Αθηνών.

Η παρέμβαση του Δήμου Αθηναίων ήταν αποτέλεσμα της διατμηματικής συνεργασίας: της αντιδημαρχίας Διαγενεακής Αλληλεγγύης, της αντιδημαρχίας Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, των Παιδικών Εξοχών, του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης και του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra