fbpx

Convert Group: Στα 25 Καλύτερα Εργασιακά Περιβάλλοντα της Ελλάδας

0 78

Σπουδαία διάκριση για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά επιτυγχάνει η Convert Group, εταιρεία του κλάδου των Δεδομένων στο χώρο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Η εταιρεία αναδεικνύεται ανάμεσα στις 25 εταιρείες με τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα στην Ελλάδα για το 2022 από το Great Place to Work® International Institute, αποτελώντας μάλιστα τη μόνη Ελληνική τεχνολογική εταιρεία που λαμβάνει αυτή τη διάκριση 5 φορές στις κατηγορίες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι η Convert Group αναδείχθηκε το 2021 ως το 4ο καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη στη κατηγορία των μικρομεσαίων εταιρειών από τον ίδιο οργανισμό και ανάμεσα στις 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη, από τον Economist και την Statista.

Aπό την ίδρυσή της το 2014, η Convert Group στοχεύει διαρκώς στην εγκαθίδρυση ενός εργασιακού περιβάλλοντος όπου το αίσθημα υπερηφάνειας, η συντροφικότητα, η δικαιοσύνη, ο σεβασμός μεταξύ των μελών της ομάδας και η αξιοπιστία της διοίκησης θέτουν τη βάση για να δημιουργήσουν αξία οι εργαζόμενοί της σε παγκόσμιο επίπεδο. Πρακτικές και πολιτικές που αντικατοπτρίζουν την εργασιακή κουλτούρα της Convert Group περιλαμβάνουν:

-Ευέλικτο ωράριο εργασίας και δυνατότητα απεριόριστης εργασίας από το σπίτι.

-20% περισσότερη κανονική άδεια απ’ ότι ορίζει ο νόμος, συν επιπρόσθετες άδειες (γενέθλια, rest days κ.ά.).

-Early Fridays την περίοδο του καλοκαιριού με την εταιρία να κλείνει στις 2μμ.

-Καθημερινό δωρεάν μεσημεριανό γεύμα στο γραφείο.

-Πολιτική ελάχιστου μικτού μισθού 1.000 Ευρώ (41% υψηλότερος από το εθνικό όριο), ακόμα και για το βοηθητικό προσωπικό ή για νέους σε ηλικία εργαζομένους που δεν έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους.

-Οικονομική ενίσχυση γάμου, γέννησης, αποφοίτησης ή απώλειας μέλους οικογένειας

-Ιδιωτική ασφάλιση για όλους τους εργαζομένους και 50% επιδότηση ασφάλισης εξαρτώμενων μελών με κάλυψη σε Ελλάδα και εξωτερικό.

-Εργασιακό Περιβάλλον με δυνατότητα υποδοχής παιδιών και κατοικιδίων στο γραφείο.

-Επίδομα Ενέργειας σε όλους τους εργαζομένους.

-Παροχή δωρεάν φρούτων, σνακς και καφέ σε καθημερινή βάση.

-Εβδομαδιαίες, μηνιαίες και τριμηνιαίες συναντήσεις με τη συμμετοχή του συνόλου του προσωπικού για την εξασφάλιση πλήρους διαφάνειας σχετικά με τη στρατηγική, τις προκλήσεις, τα οικονομικά της εταιρίας και διαδικασία υποβολής ανώνυμων ή επώνυμων ερωτήσεων προς τον CEO, στις οποίες καλείται να απαντήσει.

-Διαφανείς διαδικασίες αξιολόγησης απόδοσης εργαζομένων, αλλά και 360 αξιολόγηση του προσωπικού σε όλα τα ιεραρχικά επίπεδα, καθώς και αξιολόγηση των εσωτερικών διαδικασιών και πρωτοβουλιών.

-Φιλανθρωπικές ενέργειες όπου οι εργαζόμενοι προσφέρουν μέρος του εργάσιμου χρόνου τους σε σκοπούς και οργανισμούς που οι ίδιοι επιλέγουν, με στόχο την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και όχι τη δημοσιότητά τους.

Η Κατερίνα Τσεβά, Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού της Convert Group δήλωσε σχετικά με τη διάκριση: “Στοχεύουμε να συνεχίσουμε να αποτελούμε ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον για τους ανθρώπους της επιχείρησης, τους Converters μας. Από πλευράς μας, επικροτούμε το ειλικρινές feedback και ενθαρρύνουμε την ανοιχτή επικοινωνία. Το εργασιακό περιβάλλον μας άλλωστε το δημιουργούμε όλοι μαζί, εργαζόμενοι, στελέχη και διοίκηση, ώστε από κοινού να κατακτήσουμε τους επαγγελματικούς και προσωπικούς μας στόχους.”

Το Ινστιτούτο Great Place to Work® International λειτουργεί σε 45 χώρες αναγνωρίζοντας τους καλύτερους εργοδότες σε παγκόσμιο επίπεδο. Η μεθοδολογία βασίζεται κυρίως σε κρυφά ερωτηματολόγια που συμπληρώνονται από εκατομμύρια εργαζομένους αλλά και σε Culture Audits που διενεργούν διακεκριμένοι επιστήμονες του κλάδου Ανθρωπίνου Δυναμικού. Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να απαντήσουν με διαφάνεια και ειλικρίνεια στα ερωτηματολόγια, δίνοντας αξία στα αποτελέσματα της έρευνας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More