Διαγωνισμός καινοτομίας Vodafone και Δήμου Τρικκαίων

0 1

Έναν πρωτοποριακό διαγωνισμό καινοτομίας και νεοφυούς επιχειρηματικότητας διοργανώνει στις 18 Απριλίου ο Δήμος Τρικκαίων σε συνεργασία με τη Vodafone προαναγγέλλοντας και προετοιμάζοντας την έναρξη λειτουργίας του Κόμβου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας GiSeMi HUB.

Πρόκειται για τον διαγωνισμό με τίτλο «Trikala Innovation Challenge enabled by Vodafone business», ο οποίος έχει ως στόχο την ανεύρεση των καλύτερων νέων ιδεών και λύσεων στις κατηγορίες: Smart Cities, Internet of Things και Smart Agriculture και την ανάδειξη τριών νικητών, ενός σε κάθε κατηγορία.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τον κόμβο GiSeMi HUB και τη Vodafone. O Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala A.E., με τον κόμβο GiSeMi HUB που πρόσφατα ίδρυσαν, διοργανώνουν για πρώτη φορά έναν τέτοιο διαγωνισμό, στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας για την ενεργή υποστήριξη νέων και καινοτόμων ιδεών που μπορούν να βοηθήσουν στην επιχειρηματικότητα και τον εκσυγχρονισμό των πόλεων.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More