Διατί θα ξανακυβερνήσει ο Σαμαράς και ποιο θα ‘ναι νέο πρόεδρο της ντεμικρατείας
ΕΛΛΑΣ – ΕΛΑΣ -ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ! ΟΠΟΥ: ΕΛΑΣ = Ελληνικός Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός. Με αρχηγούς Σαμαρινιώτη, τον Σαράφη και τον Αρη, που ειν οι μάνες του Λαϊκού Στρατού. Για να μη ξεχνιόμαστε Κασσελάκη λικβινταριστή και δεξιέ οπορτουνιστή. Σαν ατσάλινο τείχος που αλύγιστο ορμάει, στα πεδία των τίμιων μαχών – διά να μην είπω καμιά κουβέντα βαρυτέρα.
ΣΥΝΕΧΙΖΩ: ΔΙΧΩΣ ΤΑΝΚΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, μόνο όλμους πολυβόλα και ψυχή σαν του λαϊκού στρατού, με καθοδήγηση λαμπρή του αρχηγού μας Βελουχιώτη. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΩΡΑ, στα καλά του καθουμένου, Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΜΑΣ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΤΟΥ και του υπνοδωματίου – μπιντέ του μέσω θερμικής κάμερας ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.
ΕΔΩ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, δεν θα κρυφακούει το παραπάνω αντάρτικο που σιγοσφυρίζει στο μπάνιο το Αντωνάκης ; …
ΤΟ ΜΟΝΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ -γιατί τονεξέρωγω -ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, εν αντιθέσει με ότι κάνει ο Καραμανλής ο 2ος που βαριέται μέχρι και το κοντοσούβλι του να χλαπακιάσει κι ο Τσίπρας που τονεμιμείται, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ξαναΓΕΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ.
ΕΥΚΟΛΑΚΙ ! Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ, ΤΡΜΠοφέρνουσα (διά να μην είπω:”ακροδεξιά”), όπως σε όλη την Ευρώπη δηλαδή (αν δεν αποκλείσουνε σε στυλ Κασσελάκη, την Λεπέν, όπως προσπαθουν, στην Γαλλία) αφού η Αριστερά μ@λ@κίζεται και ασχολείται μόνο με το πι-πί της και την ΤΟΞΙΚΗ ΑΡΡΕΝΩΠΌΤΗΤΑ (θυλικότητα ή ουδετερότητα) της.
ΜΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ και χωρίς ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ – του στυλ: εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ κι έτσι – των ανωτέρω, τα λέγω αυτά (όσοι -ες-α ΑΝΑΜΑΣΑΝΕ συνεχώς τοιούτους μπας καλς όρους του συρμού όπως πχ: Ανδρουλάκης, Αχτσιόγλου κ.α, αποκαλύπτονται για το πόσο αμόρφωτοι και γλωσσικοί φτηνομοδίτες είναι).
ΑΝΕΤΑ ΗΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ (σόρι για την παραπάνω άσχετη παρένθεση και την καθυστέρηση της απρεπούς εκφοράς του λόγου μου) γ@μώ την πανακόλα μου και την woke ατζέντα μέσα, ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΗΜΟΝΟΣ, ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ ΠΙΣΩΤΡΙΒΌΜΕΝΟΥ, ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ Μ@Λ@ΚΙΖΟΜΕΝΗΣ, ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΟΜΕΝΟΥ (ενώ ο Σαμαράς τον έχωσε μέσα, στην φυλάκα) και ΝΑΣΙΑΚΟΥ υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων ΙΕΡΟΥΡΓΟΥΝΤΟΣ για να σφίξουνε λίγο τα αριστερά κ@λ@ρ@κι@ μέσα και συ Αδωνή μου.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΣΗ: ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ, ψευτοαντισυστημικές ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΤΟΥ! Και στο Ελλάντα.
ΤΟΤΕ, ΩΡΕ – πονάς; -ΚΟΜΠΆΡΕ διατί το ΜΗΤΣΟΤΑΚΙς βγάζει μονάχο του τα ματάκια του; Ευλόγως θα με ερωτήσεις. Αφού το Σαμαρά και το Κωστάκης το 2ος μπορούνε να τονε ρίξουνε σε χρόνο dt, τι παίξει; Σου πω!
ΤΕΛΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΛΗ προέδρο της ντεμικρατείας κι ουχί Κωστάκι το Boυ. Ή τέλος πάντων πάει ξωτερικό, μεγάλη πόρτα διαβεί, μεγάλη θέση πάρει! ΝΤΕΝ ΤΕΛΕΙ ΣΑΜΑΡΑ – δια λόγους ουχί μόνον οικογενειακούς, προσωπικούς ή ιστορικούς – ΝΤΙΑΝΤΟΧΟ ΤΟΥ αλλά κάτι σε τριολέ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΔΕΝΔΡΙΑ (παρ όλο που τελευταία τονε πυροβολεί με τραμπικές σφαίρες που γράφουνε “Ουκρανία”) -ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ή, στην χειρότερη …σε ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ με ΤΣΙΠΡΑν πρωθυπουργό σε κυβέρνηση αριστεροδεξιοκεντρώας συσπείρωσης και αντίστασης εις την γενικευμένην ακροδεξιάν επέλασίν διά την αποφυγήν νέας τυραννίας εις την μειοψηφίαν.
ΧΕΙΡΟΤΕΡΑΠΤΟΝΣΥΡΙΖΑ, ντιαλύονται στονουδού χωρίς αντίπαλο (μ@λ@κ@ μου!)
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΡΕΥΣΤΟ – ΠΟΙΗΣΗ για να ονοματίσουμε τον ανακατεβωτράπουλα – νεοσωτήρα : με 20 εξωκοινοβουλευτικά κομματάκια κάτω απ το νέο εκλογικό όριο του 5% όλα.
ΓΚΕΓΚΕ;