Business Woman Skyscraper
Business Woman Skyscraper

Διαβάστε σήμερα στη Voice που κυκλοφορεί

0 50

Κυκλοφορεί σήμερα, Πέμπτη 22 Απριλίου, το νέο φύλλο της Voice (#357) μαζί με το πρώτο τεύχος του νέου μηνιαίου περιοδικού Business Woman.

Πρωτοσέλιδο θέμα η… «Πειραιώς Family». Ο Μητσοτάκης χαρίζει στον Πόλσον την τράπεζα με 250 εκατ. ενώ την «έσωσε» τον Δεκέμβριο με 2,5 δισ. δημόσιο χρήμα.

Ακόμη στη Voice που κυκλοφορεί:

  • Συνέντευξη – Νότης Μηταράκης: «Αποκλιμακώσαμε τη μεταναστευτική κρίση στη χώρα». Κλίμα υπέρ των δηλώσεων Δένδια για τα ελληντουρκικά «βλέπει» ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου.
  • Βίκτωρας Ρέστης: Η μεγάλη επιστροφή στα media.
  • Συνεχίζεται η επέλαση της CVC Capital. Μετά τη Vivartia-Δέλτα αποκτά και τη Δωδώνη και ξεκινά την παραγωγή γιαουρτιού Danone στην Ελλάδα.
  • Bitcoin: Το κρυπτονόμισμα κατακτά τη λιανική, οι τράπεζες… τρέχουν. Άρθρο του Μάκη Σεριάτου για τις οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις από την αλματώδη άνοδό του.

Μη χάσετε σήμερα το νέο φύλλο της Voice. Κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα στην τιμή των 2,80 ευρώ με ένθετο το περιοδικό Business Woman.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More