fbpx

ΔΥΠΑ: Πάνω από 700 θέσεις εργασίας στην «Ημέρα Καριέρας» στην Ελευσίνα

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει για δεύτερη φορά «Ημέρα Καριέρας» στην Ελευσίνα, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στο Elefsina Hotel (Δήμητρος 55 & Ρήγα Φεραίου, 19200, Ελευσίνα), από τις 10:00 έως τις 18:00.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν 20 επιχειρήσεις, που αναζητούν προσωπικό για περισσότερες από 700 θέσεις εργασίας όλων των επιπέδων εκπαίδευσης και εξειδίκευσης, σε επαγγέλματα που αφορούν διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η δήλωση συμμετοχής βρίσκεται στη διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-elefsina-2025

Όσοι προσέλθουν στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να:
• Συνομιλήσουν απευθείας, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού, με στελέχη επιχειρήσεων
• Πραγματοποιήσουν επιτόπου αρχικές συνεντεύξεις εργασίας
Ενημερωθούν από εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους και στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) για τις δράσεις και υπηρεσίες της ΔΥΠΑ.

Αντίστοιχα, οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων θα έχουν τη δυνατότητα να συγκεντρώσουν σημαντικό αριθμό βιογραφικών, ώστε να καλύψουν τις θέσεις εργασίας για τις οποίες αναζητούν κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού που παρέχει η ΜΕΜΜΕ βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.dypa.gov.gr/memme

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra