fbpx

Ελλάδα: Mικρότερο ΑΕΠ και από τη Ρουμανία!

0 108

Δεν έχει πα΄το το βαρέλι. Το μοναδικό αφήγημα του Μητσοτάκη και της γαλάζιας κουστωδίας περί δήθεν οικονομικού θαύματος της χώρας, καταρρέει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα. Αυτή τη φορά, το Μαξίμου δεν μπορεί να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ για λασπολογία, μιας και τα…χαμπέρια έρχονται από τη Eurostat.

Πιο ειδικά, σε δημοσίευμα της η Handelsblatt, επικαλούμενη τα πρόσφατα στοιχεία της Eurostat, υπενθυμίζει πως η Ελλάδα έχει το τρίτο πιο χαμηλό κατά κεφαλήν ΑΕΠ στην ΕΕ για το 2022. Μόνο Σλοβακία και Βουλγαρία βρέθηκαν πιο χαμηλά στη λίστα ενώ πιο πάνω από την Ελλάδα βρίσκονται χώρες όπως η Ρουμανία και η Ουγγαρία.

Όλα αυτά μετά και την πρόσφατη ανακοίνωση της Eurostat πως η Ελλάδα βρίσκεται στην προτελευταία θέση σε επίπεδο απασχόλησης με μόνο το 66% των ατόμων 20-64 ετών να απασχολείται.

Λευτέρης Στάικος

 

Αφήστε μια απάντηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra