fbpx

Ellada24.gr: Τα τρολ του Μητσοτάκη αυτοξεφτιλίζονται

0 198

“Έσπασε” κάθε όριο χυδαιότητας και αθλιότητας το «ενημερωτικό» site Ellada24.gr.

Σε βίντεο του στο twitter, εμφανίζει μονταρισμένο απόσπασμα συνέντευξης εκπαιδευτή μηχανοδηγού, παρουσιάζοντάς τον να καταλήγει την επιχειρηματολογία του ως εξής: «Ο Σταθμάρχης έκανε λάθος».

Στην πραγματικότητα η δήλωση του εκπαιδευτή έχει ως εξής: «Ο Σταθμάρχης έκανε ένα λάθος, το αναγνώρισε ο ίδιος ο άνθρωπος από την αρχή ότι είναι ανθρώπινο λάθος. Αλλά, το ανθρώπινο λάθος δεν πρέπει να υπάρχει μια δικλείδα ασφαλείας να το καλύψει; Και ποια είναι αυτή η δικλείδα ασφαλείας; Είναι το σύστημα των φωτοσημάτων».

Η χυδαιότητα του εν λόγω site ξεπέρασε κάθε όριο, αφού καθώς φαίνεται αποτελεί παρακλάδι της περίφημης Ομάδας Αλήθειας της ΝΔ που μας έχει προσφέρει… καταπληκτικά χυδαίες και ανιστόρητες δημοσιεύσεις.

Το Ελλάδα24 ανήκει στην εταιρεία Adjustment IKE, εταίροι της οποίας είναι οι Κίμων Μπένος και Κωνσταντίνος Δογάνης. Οι «Κίμων και Κώστας» είναι κομματικά στελέχη της ΝΔ. Ήταν μετακλητοί στο Μέγαρο Μαξίμου επί Αντώνη Σαμαρά, και από το 2015 και έπειτα διαχειριστές και υπεύθυνοι, κατά ομολογία τους, του προπαγανδιστικού μηχανισμού της ΝΔ με την επωνυμία Ομάδα Αλήθειας.

Τόσο η Ομάδα Αλήθειας όσο και το Ellada24.gr φαίνεται πως έχουν μεγάλα έξοδα λειτουργίας αφού διαθέτουν τηλεοπτικό στούντιο, απασχολούν μοντέρ, δημοσιογράφους, τον ακροδεξιό σκιτσογράφο Κώστα Παπανίκο, τον τηλεσχολιαστή Γιάννη Κουτσομύτη κ.α., αν και άλλα ΜΜΕ στην Ελλάδα θα πάρουν τα χρήματα του νέου ΕΣΠΑ για να μπορέσουν να επιβιώσουν και να εκσυγχρονιστούν. Βέβαια έχουν και άδηλους πόρους, που να τα βρίσκουν άραγε τα “παιδία” τόσα χρήματα; Έδω δεν μας πιάνει η ΑΑΔΕ, αλλά αν δεν έχουμε ανεβάσει ένα τιμολόγιο στο MyData δεν μας τραβάει απλώς το αυτί μας το ξεριζώνει.

Αλήθεια, τι άλλο θα σκεφτούν εκεί στην Ομάδα Αλήθειας; Το μόνο που δεν μας έχουν πει ακόμα είναι ο Κωστής ο Χατζηδάκης ο επονομαζόμενος και Ζούπερμαν πρόταξε τα στήθη του μπροστά στο τρένο, που ο ίδιος ξεκίνησε την ιδιωτικοποίηση του, και έκανε το καλύτερο που μπορούσε παρά τις απώλειες.

Νεφέλη Αλωνιάτη

 

Αφήστε μια απάντηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More