fbpx

ETE – Eurobank: Έβγαλαν κοινή ανακοίνωση στήριξης της χρηματοδότησης εξαγοράς της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή από την Masdar

Η Εθνική Τράπεζα και η Eurobank έχουν την τιμή να ενεργούν ως Βασικοί Κύριοι Διοργανωτές, διοργανώνοντας και συντονίζοντας χρηματοδότηση ύψους μέχρι €750 εκ., εκ των οποίων €600 εκ. για τη μερική χρηματοδότηση της εξαγοράς κατ’ ελάχιστον 67% των μετοχών της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. από την παγκοσμίου εμβέλειας πρωτοπόρα εταιρεία του Ενεργειακού κλάδου, Masdar, συμφερόντων Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Οπως αναφέρουν οι δυο τράπεζες σε κοινή ανακοίνωση, το  ανώτατο ποσό δανείου δύναται να ανέλθει -υπό όρους- σε €1,125 εκ.. Για την απρόσκοπτη υλοποίηση της εξαγοράς, οι Βασικοί Κύριοι Διοργανωτές, Εθνική Τράπεζα και Eurobank, είχαν εκ των προτέρων αναλάβει πλήρως σε ίσες αναλογίες (50:50) την ως άνω συνολική χρηματοδότηση σε σχήμα club-deal, με το χρηματοοικονομικό κλείσιμο εν τέλει αυτής να ολοκληρώνεται με τη συμμετοχή όλων των ελληνικών συστημικών τραπεζών στο τελικό χρηματοδοτικό σχήμα. Κατόπιν λήψης των απαιτούμενων εγκρίσεων των αρμόδιων αρχών και εκπλήρωσης λοιπών προϋποθέσεων, εκταμιεύθηκε από τις ελληνικές τράπεζες το συνολικό ποσό των €600 εκ., για την κάλυψη του κόστους εξαγοράς κατά την ολοκλήρωση της συναλλαγής της 28ης Νοεμβρίου 2024.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra