EZΑ: Με διπλή δυναμική σε βραβεία καλαισθησίας και τουρισμού
Με δύο βραβεία σε σημαντικές διοργανώσεις αποχαιρετά το 2019 η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, ξεχωρίζοντας για την επιχειρηματική της αριστεία, το μεράκι και το πάθος σε κάθε τομέα λειτουργίας της.
Καταρχήν, η εταιρία κατέκτησε χρυσό βραβείο στα Interiors Awards 2020, με αφορμή το καλαίσθητο περίπτερό της στην έκθεση ΗORECA, ενώ παράλληλα διακρίθηκε και στα Treasures of Greek Tourism 2019.
Τα Interiors Awards 2020 επιβραβεύουν τους χώρους υψηλής αισθητικής και μεγάλης λειτουργικότητας, με το περίπτερο της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης να ξεχωρίζει για την πρωτοτυπία, την ελκυστικότητα και τη λειτουργικότητα.
Είναι, δε, χαρακτηριστικό ότι σχεδιάστηκε με βάση την ταυτότητα, τα προϊόντα της εταιρείας και τα βασικά συστατικά της μπίρας.
Το εν λόγω περίπτερο σχεδιάστηκε μέσα σε δύο μήνες, ενώ εκτός των άλλων δημιουργήθηκε με στόχο την μελλοντική επανάχρηση των στοιχείων του.
Τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του περιπτέρου ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο των Μάρη Γκόγκα και Ηλία Χανδέλη (www.marigoga.com).
Την ίδια στιγμή, η εταιρία απέσπασε σημαντική διάκριση και στα Treasures of Greek Tourism 2019, τα οποία πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.
Στα συγκεκριμένα βραβεία βραβεύθηκαν οι σημαντικότεροι προμηθευτές των ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων και η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ήταν ανάμεσά τους, καθώς τα προϊόντα της κερδίζουν την καρδιά των επισκεπτών σε κάθε γωνιά της χώρας, ενώ ταυτίζονται με την ελληνική γαστρονομική παράδοση.