fbpx

Γ. Καραμέρος: Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη θα απολογηθεί στη Βουλή για τα Τέμπη

Δήλωση του βουλευτής Α΄ Ανατολικής Αττικής και  Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου & Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Καραμέρου

 «Θα απολογηθεί στη Βουλή για τα εξαφανισμένα βίντεο και το μυστικό φορτίο στα Τέμπη η κυβέρνηση Μητσοτάκη»

Η διαταγή εισαγγελικής έρευνας για την «εξαφάνιση» του βιντεοληπτικού υλικού από την φόρτωση της εμπορικής αμαξοστοιχίας 63503 των Τεμπών στο αμαξοστάσιο της Θεσσαλονίκης εκθέτει εκ νέου την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται σε συνέχεια της κατάθεσης επίκαιρης ερώτησης προς τον κ. Σταϊκούρα  από τον Βουλευτή Ανατολικής Αττικής και Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., Γιώργο Καραμέρο με αφορμή τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento για το περιεχόμενο των συνομιλιών του 112 μετά τη σύγκρουση των συρμών και την ταχύτητα εξάπλωσης πυρκαγιάς, η οποία μαρτυρά την ύπαρξη εύφλεκτων υλικών στο σημείο.

Η αλήθεια θα επικρατήσει και ο αγώνας των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών θα δικαιωθεί, όσο και αν προσπαθεί η κυβέρνηση με πρόωρα και πρόχειρα πορίσματα ή με τον διορισμό εκλεκτών στα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα να κρύψει τις ευθύνες της.

Η συνέχεια στη Βουλή.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra