«GenFarm Project»: Η Volkswagen φέρνει τα ηλεκτρικά τρακτέρ στη Ρουάντα

300x250

Ο Όμιλος Volkswagen Africa ξεκίνησε μια πολυλειτουργική εγκατάσταση εξοπλισμένη με ηλεκτρικά τρακτέρ για να επιτρέψει τη σύγχρονη μηχανοποιημένη γεωργία, να διευκολύνει τα προς το ζην και να ενισχύσει τα έσοδα του αγροτικού τομέα στη Ρουάντα.

Η πολυλειτουργική εγκατάσταση στο πλαίσιο του «GenFarm Project» ξεκίνησε τη λειτουργία της, παρέχοντας ηλεκτροκίνητες μηχανοποιημένες γεωργικές υπηρεσίες για αγροτικές περιοχές στην Αφρική. Αυτήν τη στιγμή, το επίκεντρο είναι η Gashora της Ρουάντα, περίπου 60 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα, Κιγκάλι.

Το GenFarm Project ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2023 ως μέρος του Μνημονίου Συνεργασίας (MoU) μεταξύ του Ομίλου Volkswagen Africa και της κυβέρνησης της Ρουάντα. Σύμφωνα με αναφορές, το GenFarm Project στοχεύει στην παροχή καθαρής ενέργειας και επαγγελματικών χώρων, καθώς και δοκιμές ηλεκτρικών τρακτέρ και εκπαίδευση για τους ντόπιους αγρότες. Για να επιτευχθούν όλα αυτά, η Volkswagen Mobility Solutions Rwanda και το Volkswagen Group Innovation Center Europe είναι αποφασισμένες να δημιουργήσουν έναν «Κόμβο Ενδυνάμωσης (e-Hub).» Το e-Hub αναμένεται να λειτουργήσει μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 2025.

«Αυξάνουμε το αποτύπωμά μας στην Αφρική και θεωρούμε τη Ρουάντα ως βασική αναπτυσσόμενη αγορά. Αυτό το έργο καταδεικνύει τη δέσμευσή μας σε βιώσιμες πρακτικές και υπογραμμίζει την ικανότητά μας να παρέχουμε λύσεις κινητικότητας στην αγροτική κοινότητα επιπλέον της αστικής κοινότητας που εξυπηρετείται επί του παρόντος από την επιχείρησή μας Volkswagen Mobility Solutions στη Ρουάντα. Το GenFarm Project προωθεί την τεχνολογική καινοτομία και ευθυγραμμίζεται με τη στρατηγική του Ομίλου Volkswagen για τη δημιουργία ουσιαστικής αξίας τόσο για την κοινωνία όσο και για το περιβάλλον μέσω της βιώσιμης κινητικότητας», δήλωσε η Martina Biene, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Volkswagen Group Africa.

Το e-hub όχι μόνο θα διευκολύνει ζωτικής σημασίας λειτουργίες και υπηρεσίες για υπηρεσίες ηλεκτρικών τρακτέρ και ηλεκτρικών σκούτερ, αλλά θα παρέχει επίσης καθαρή ενέργεια, αποθηκευτικό χώρο και επιχειρηματικό χώρο στους συνεταιρισμούς.

Σε μια συλλογική προσπάθεια να γίνει πραγματικότητα το e-Hub, ο Όμιλος Volkswagen Africa θα χειριστεί τη συντονιστική επιτροπή των ενδιαφερομένων και θα επανεξετάσει τις δυνατότητες επέκτασης μετά το πιλοτικό πρόγραμμα, ενώ το Volkswagen Group Innovation Center Europe θα εξοπλίσει το e-Hub με ηλεκτρικά τρακτέρ από το Wolfsburg της Γερμανίας.
Ενώ η Volkswagen Mobile Solutions Rwanda θα παρέχει επίσης υποστήριξη για ευκολία στις λειτουργίες, το Ινστιτούτο της Ρουάντα για τη Διατήρηση Γεωργίας (RICA) και ο γερμανικός αναπτυξιακός οργανισμός Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) θα ενώσουν τα χέρια για να συμβάλουν στο έργο. Η GIZ θα προμηθεύει τα απαραίτητα μηχανήματα για τα τρακτέρ.

Στο δελτίο τύπου του Volkswagen Group Africa, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Volkswagen Innovation, Nikolai Ardey, δήλωσε: «Θέλουμε να προσφέρουμε διάφορες υπηρεσίες στους κόμβους ενδυνάμωσης. Οι αγρότες μπορούν να κάνουν κράτηση για ένα ηλεκτρικό τρακτέρ, συμπεριλαμβανομένου ενός εκπαιδευμένου οδηγού για οικονομική βιώσιμη γεωργία. Το μοναδικό σημείο πώλησης του έργου είναι η χρήση του συστήματος ανταλλαγής μπαταριών. Με αυτόν τον τρόπο, η μπαταρία γίνεται μέρος της ενεργειακής υποδομής καθώς και αποθήκευσης ενέργειας για το τρακτέρ.»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra