Ιδιόχειρο σημείωμα-μυστήριο αλλάζει τα δεδομένα στην υπόθεση απαγωγής του Μ. Λεμπιδάκη

0 3

Σχεδόν έναν χρόνο μετά το αίσιο τέλος της υπόθεσης απαγωγής του Κρητικού επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, μια νέα ανακάλυψη των αρχών έρχεται να ταράξει τα νερά για τον ρόλο συγκεκριμένων ατόμων σε αυτή.

Πρόκειται για ένα ιδιόχειρο κείμενο, το οποίο βρέθηκε πριν από λίγο χρονικό διάστημα στη μάντρα του 44χρονου απαγωγέα στο Ρέθυμνο, στο σημείο δηλαδή όπου κρατούνταν για μήνες ο μεγαλοεπιχειρηματίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ”Πατρίς” του Ηρακλείου, το κείμενο έχει σταλεί έχει σταλεί για γραφολογική πραγματογνωμοσύνη και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τις δικαστικές Αρχές του Ηρακλείου, αφού αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ως βασικό στοιχείο στην επερχόμενη δίκη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ άλλων στις σημειώσεις βρέθηκε και η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της Παγκρήτιας Τράπεζας ενώ επίσης βρέθηκαν χαρτάκια υπενθύμισης στα οποία αναγράφονταν ονόματα και δίπλα μικρά χρηματικά ποσά.

Από τις δικαστικές αρχές του Ηρακλείου έχει εκφραστεί έντονα η πεποίθηση ότι σε αυτές τις σημειώσεις είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν απαντήσεις που θα δώσουν ώθηση για να υπάρξει πλήρες ξεκαθάρισμα της περίεργης αυτής υπόθεσης.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 44χρονος έχει, ήδη, δώσει μια πρώτη κατάθεση σχετικά με το βασικό ιδιόχειρο κείμενο, όμως θεωρείται βέβαιο ότι οι ανακριτές θα επιμένουν, προκειμένου να ρίξει περισσότερο φως στο τι ακριβώς γράφηκε και σε ποιους αναφέρεται.

Παρότι οι κύριοι εμπλεκόμενοι στην απαγωγή βρίσκονται, ήδη, στη φυλακή ερευνάται η ανάμιξη σε αυτή άλλων 7-8 ατόμων, για τα οποία οι ήδη κρατούμενοι έχουν εκφραστεί με ιδιαίτερα αόριστο τρόπο, γεγονός που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των αρχών.

Όπως όλα δείχνουν και αφού ολοκληρωθούν όλες οι ανακρίσεις, η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει μέσα στον Νοέμβριο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More