fbpx

Island Oil: 30άρησε και το γιορτάζει από Αθήνα μέχρι Σιγκαπούρη!

0 131

Με τριάντα χρόνια αδιάλειπτης πορείας, ξεκινώντας το ταξίδι της από το νησί της Αφροδίτης, η Island Oil δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο στο physical bunkering και στο εμπόριο ναυτιλιακών καυσίμων γιορτάζοντας φέτος με σειρά εκδηλώσεων τα τριακοστά γενέθλια της.

Η αρχή των εορτασμών ξεκίνησε από την Αθηναϊκή Ριβιέρα, όπου τα στελέχη της εταιρείας υποδέχθηκαν συνεργάτες, ανθρώπους της ναυτιλίας και εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, σε μια βραδιά με λάμψη αλλά και υπερηφάνεια για τα ως τώρα επιτεύγματα της εταιρείας.

«Πέρα από μια μεγάλη ευκαιρία για να γιορτάσουμε, θεωρούμε ότι αυτές οι εκδηλώσεις αποτελούν και μια ευκαιρία για να στοχαστούμε: θέλουμε να αναλογιστούμε τι έχουμε κάνει καλά και τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα», δήλωσε ο κ. Χρυσόστομος Παπαβασιλείου, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Island Oil.

Για την ιστορία η Island Oil ιδρύθηκε το 1992 στην Κύπρο και μέσα από μία δυναμική πορεία ανάπτυξης διατηρεί σήμερα γραφεία σε συνολικά οκτώ χώρες, έχοντας ένα ισχυρό αποτύπωμα στη διεθνή αγορά.

Το γραφείο της εταιρείας στην Ελλάδα λειτουργεί από το 1999, ενώ έχει ακόμα παρουσία σε χώρες όπως η Ρουμανία, η Σιγκαπούρη, το Ισραήλ, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Κίνα και η Ουκρανία. «Θελήσαμε να ξεκινήσουμε τις εορταστικές εκδηλώσεις μας από την Ελλάδα. Άλλωστε εδώ ανοίξαμε το πρώτο μας γραφείο εκτός Κύπρου και θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου για όλους του καλούς συνεργάτες που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια», τόνισε ο κ. Παπαβασιλείου.

Με περισσότερα από 120 άτομα προσωπικό για την στελέχωση των γραφείων στις 8 χώρες παρουσίας της, με πάνω από 150 άτομα που αποτελούν τα πληρώματα των 12 ιδιόκτητων πλοίων και με τρεις σταθμούς προμήθειας καυσίμων σε Κύπρο, Ισραήλ και Ρουμανία, η Island Oil έχει να παρουσιάσει μια τριανταετή ιστορία ανάπτυξης με σταθερούς ρυθμούς και σε υγιή βάση. Η εταιρεία επιλέγει σταθερά να δίνει μέρισμα από την ανάπτυξη της στους ανθρώπους της και στην κοινωνία, προτάσσοντας την βιώσιμη ανάπτυξη και την ανθρωποκεντρική κουλτούρα.

Σε αυτή την κατεύθυνση, αφουγκαζόμενος τις ανάγκες του σήμερα αλλά και τις προκλήσεις του αύριο, ο Όμιλος Island Oil αναγνωρίζει την ανάγκη να μειώσει το ανθρακικό αποτύπωμά του και να απεμπλακεί σταδιακά από τα ορυκτά καύσιμα. Για τον σκοπό αυτό, διερευνά τη δυνατότητα να προσφέρει εναλλακτικές και πιο βιώσιμες λύσεις καυσίμων στο εγγύς μέλλον και συνεργάζεται με μια ερευνητική ομάδα που μελετά το υδρογόνο ως εναλλακτικό καύσιμο για τη ναυτιλιακή βιομηχανία.

Παράλληλα, επενδύει σε μια κοινοπραξία που ερευνά τρόπους εισαγωγής του βιομεθανίου ως καυσίμου σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις, μικρά πλοία και οχήματα. «Στόχος μας είναι να αυξήσουμε τον αριθμό των πελατών κατά 20% μέσα στα επόμενα τρία χρόνια και να αυξήσουμε τον όγκο μας σε 3.000.000 mt έως το2026», επεσήμανε με αφορμή τους εορτασμούς ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, περιγράφοντας τους επόμενους στόχους. Οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 30 χρόνια της εταιρείας θα συνεχιστούν στην Κύπρο στις 23 Σεπτεμβρίου και στη Σιγκαπούρη στις 6 Οκτωβρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More