fbpx

Κι ας μην το ομολογήσει ποτέ δημοσίως

0 1.305

Είμαι βέβαιος ότι τουλάχιστον η μία στις δύο Ελληνίδες –Έλληνες, κατά βάθος πιστεύει πως μπορεί και να μας ψεκάζουν.

Κι ας μην το ομολογήσει ποτέ δημοσίως.

Τουλάχιστον ο ένας στους δύο Έλληνες – Ελληνίδες, όχι και τόσο κατά βάθος, πιστεύει πως μπορεί με το εμβόλιο που έκανε να έχουνε χώσει μέσα του κάνα τσιπάκι και να τον παρακολουθούν.

Κι ας μην το ομολογήσει ποτέ δημοσίως.

Ένεκα τούτων δεν υπάρχει καμία – κανένας που να έχει την παραμικρή αμφιβολία ότι ο Μητσοτάκης μας παρακολουθεί όλους, τις αδελφές του, τους στρατηγούς του, τον κάθε Ανδρουλάκη και Χατζηδάκη.

Κι ας μην το ομολογήσει ποτέ δημοσίως στις έρευνες που διεξάγονται για το τι πιστεύει η κοινή γνώμη.

Πώς είναι δυνατόν να χει ο Μητσοτάκης την παραμικρή αμφιβολία ότι παρακολουθεί τον Χατζηδάκη, αφού ακούει όλα όσα λέει;

Κι ας μην το ομολογήσει ποτέ δημοσίως.

Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, όσο φαίνονται.

Είμαι βέβαιος ότι τουλάχιστον η μία στις δύο Ελληνίδες –Έλληνες, κατά βάθος πιστεύει ότι καλά κάνει ο Κυριάκος και παρακολουθεί την Ντόρα, την Αλεξάνδρα, τον Χατζηδάκη, τον Ανδρουλάκη και τους στρατηγούς του.

Κι ας μην το ομολογήσει ποτέ δημοσίως.

Τα κορίτσια δεν είναι και τόσο αθώα όσο φαίνονται, ο Χατζηδάκης, δεν μπορεί κάπου θα ναι μπλεγμένος, γιατί η Καϊλή κι όχι ο Νικολάκης(;), όσο για τους στρατιωτικούς: «πως στο διάολο θα ξέρουμε αν βάζουν το δακτυλάκι στο μέλι με τόσους εξοπλισμούς;»

Όλοι πιστεύουνε ότι ο Μητσοτάκης τους παρακολουθεί όλους, και τουλάχιστον οι μισοί ότι καλά κάνει και τους παρακολουθεί, γιατί όποιος και να ήτανε στην θέση του όλους θα τους παρακολουθούσε και καλά θα έκανε.

Κι ας μην το ομολογούν ποτέ δημοσίως.

Κακά τα ψέματα, οι περισσότερες – οι, κατά βάθος, δεν θεωρούν δα και τόσο σπουδαία δημοκρατική κατάκτηση το απόρρητο των τηλεπικοινωνιών κι αν παραβιάζεται και για άλλους λόγους εκτός από τους εθνικούς χέστηκε η φοράδα στ αλώνι.

Αρκεί να μην παρακολουθούν τους ίδιους και τους εκβιάζουν ότι θα δώσουν όλες τις καυτές συνομιλίες με την γκόμενα, στην γυναίκα τους αν δεν…

Οι περισσότεροι –ες δεν συμφωνούν με τους συμψηφισμούς και θέλουν να χυθεί άπλετο φως παντού, σε όλες τις υποθέσεις, στην κάθε μία ξεχωριστά.

Ωστόσο κατά βάθος πιστεύουν ότι και να αποδειχθούν πλαστά τα sms Kαλογρίτσα – Παππά, δεν μπορεί κάποια μύρια πήγαν με πάμπερς στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη κι αν δεν είχε μία κι αν ήτανε αχυράνθρωπος των Αράβων ο Καλογρίτσας.

Θα με ρωτήσεις τέλος: είναι τόσο φανατικοί οι οπαδοί των κομμάτων που πιστεύουν κάτι άλλο από αυτό που δηλώνουν στις δημοσκοπήσεις κι ας μην το ομολογούν ποτέ δημοσίως;

Ή είσαι οπαδός ή δεν είσαι!

Τι να λέμε τώρα;

Θα σου δώσω ένα παράδειγμα που ίσως σε διαφωτίσει κάπως για το πόσο μυστήρια τρένα είναι οι οπαδοί.

Όταν μας τύλιγε κάποια και πηγαίναμε να μας φορέσει κουλούρα οι σοφοί θείοι μας στο χωριό μας δώνανε την εξής συμβουλή:

Γυρίζει σπίτι και σε πιάνει στα πράσα με την ανιψιά της τσίτσιδη, όπως την γέννησε η μάνα της, στο κρεβάτι. Δεν πρέπει να το παραδεχτείς ποτέ! Ποτέ!

Την βγάζεις τρελή: «Ηρέμησε αγάπη μου, πιες λίγο νερό, ποια ανιψιά σου;! Η Ζαχαρούλα αυτή την ώρα είναι στην φιλοσοφική και δίνει μάθημα. Πως είναι δυνατόν εσύ να την βλέπεις εδώ, δίπλα μου, γυμνή;!»

Τηλεφωνείς στο ψυχίατρό της –κατάφερες να την τρελάνεις σιγά – σιγά την γυναίκα και να της παρουσιάσεις τον αλογομούρη το κολλητό σου σαν ψυχίατρο – όπως και στον αδελφό , με τον οποίο χαρτοπαίζετε και πάτε μαζί στα κωλάδικα.

Μαζεύονται όλοι γύρω της, της κάνουν αέρα τις δίνουνε πορτοκαλαδίτσα και ο ψυχίατρος τα χάπια της!

Τότε χτυπάει η πόρτα και είναι η Ζαχαρούλα, κομψή χτενισμένη φορώντας ένα υπέροχο ταγεράκι: «θειούλα μου, θειούλα μου , τι έπαθες; Δεν το πιστεύω!»

Αφήστε μια απάντηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More