Business Woman Skyscraper
Business Woman Skyscraper

Κουίκ: Είχα καταστήσει σαφές ότι θα δήλωνα τη δεδηλωμένη του 151

0 3

Μία ημέρα μετά την ορκωμοσία του ως βουλευτής, ο Τέρενς Κουίκ γνωστοποίησε ότι είχε καταστήσει σαφές στους ΑΝΕΛ, πως με την ορκωμοσία του θα δήλωνε τη δεδηλωμένη του 151, αλλά θα παρέμενε στους ΑΝΕΛ και δεν θα ανεξαρτητοποιούνταν.

«Εδώ και περίπου 15 μέρες, μέσω ενδιάμεσου, γιατί δεν ήθελα να μιλήσω απευθείας, είχα καταστήσει σαφές και σε καθημερινή βάση στον κ. Καμμένο, ότι με την ορκωμοσία μου θα δήλωνα βεβαίως τη δεδηλωμένη του 151, όπως είχε κάνει και ο κ. Ζουράρις όπως είχε κάνει και ο κ. Παπαχριστόπουλος, αλλά δεν θα δήλωνα ανεξαρτητοποίηση και θα παρέμενα» είπε σε συνέντευξή του στον Real FM.

Ο ίδιος εμφανίστηκε πικραμένος για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από τους ΑΝΕΛ, λέγοντας: «Μπορεί να με έδιωξαν με τον τρόπο τους και μάλιστα χειροκροτώντας όρθιοι στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ τον Οκτώβριο, με σκληρά λόγια και με χαρακτηρισμούς που δεν μου αρμόζουν όλους αυτούς τους μήνες. Αλλά καθώς θα έκλεινε η πόρτα του σπιτιού πίσω, ενός σπιτιού που έχτισε με πολύ κόπο ο Καμμένος αλλά που έβαλα και εγώ πολλά λιθαράκια μέσα, δεν θα το γκρέμιζα. Θα έμενα εκεί».

Υποστήριξε, δε, πως μέχρι την περασμένη Παρασκευή ήλπιζε ότι δεν θα διαγράφονταν τελικά ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος και όταν του ήρθε το μήνυμα ότι διεγράφη, ο ίδιος στεναχωρήθηκε.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More