Κυριάκος Μητσοτάκης: Αμετανόητος!

0 11

Κυβέρνηση… Ζέτας Μακρή και Σοφίας Βούλτεψη. Το γράφουμε αυτό γιατί το μόνο αξιοσημείωτο στον σημερινό ανασχηματισμό- οπερέτα είναι η αύξηση του ποσοστού των γυναικών στην κυβέρνηση.

Από την fmvoice.gr

Κατά τα άλλα, ο μόνος ουσιαστικός λόγος για τον -καμμένο από καιρό- ανασχηματισμό ήταν να «φάει» ο Μητσοτάκης των Θεοδωρικάκο από το υπουργείο Εσωτερικών και τον Βρούτση από το υπουργείο Εργασίας.

Άλλωστε, όλες οι σημαντικές αλλαγές σε θέσεις υπουργών δεν ήταν παρά καραμπόλες από την εκπαραθύρωση Βρούτση και Θεοδωρικάκου (Χατζηδάκης στο Εργασίας, Βορίδης στο Εσωτερικών, κ.λπ.).

Το βασικό μήνυμα, ωστόσο, του ανασχηματισμού είναι ότι για τον κύριο Μητσοτάκη όλα είναι καλώς καμωμένα. Γι’ αυτό το οικονομικό επιτελείο παραμένει σύσσωμο στις θέσεις του, παρά το «κραχ» που βιώνει η αγορά, ο Κικίλιας και ο Κοντοζαμάνης επιβραβεύονται για την «άριστη» διαχείριση της πανδημίας, η Μενδώνη και η Κεραμέως μπορούν να συνεχίσουν ανενόχλητες το έργο τους, ο Χρυσοχοΐδης να συνεχίσει να… βαράει όποιον διαφωνεί με όλα τα παραπάνω και ούτω καθεξής.

Α! Τουλάχιστον γλιτώσαμε από τον Πέτσα. Μην είμαστε και αχάριστοι…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More