fbpx

Lamda Development: Πυροβόλησε τα πόδια της ο Αθανασίου με τη… μικρή Μανωλίδου

0 694

Είναι φορές που η λογική προσκρούει στον παραλογισμό και κάπου εκεί χάνεται κυριολεκτικά η… μπάλα. Πολλά γράφτηκαν και πολλά ακούστηκαν για την πρόσληψη στην Lamda Development της κόρης του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη, και εμείς είμαστε πραγματικά από αυτούς που ούτε θέλουμε ούτε λόγο έχουμε να αμφισβητήσουμε τις εξηγήσεις που έδωσε ο υπουργός και τα όσα ισχυρίστηκε για τις ικανότητες και τα τυπικά προσόντα της κόρης του.

Είμαστε όμως από την άλλη πλευρά πεπεισμένοι ότι, αν κάτι αντίστοιχο συνέβαινε τις ημέρες που στο «τιμόνι» της χώρας βρισκόταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τα πλακάκια ακόμη θα είχαν σηκωθεί από τα πεζοδρόμια για να χορέψουν… κλακέτες. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο σημερινός υπουργός Ανάπτυξης έχουμε την αίσθηση, ότι θα είχε σηκώσει το… λάβαρο της επανάστασης και θα είχε κατηγορήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους για νεποτισμό.

Ίσως βέβαια για κάποιους, τα παιδιά των στελεχών ή των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ, ή και άλλων κομμάτων να πρέπει να αντιμετωπίζονται μειονεκτικά σε σχέση με τα γαλάζια τέκνα. Για εμάς όλα τα χρώματα είναι μέρος ενός καμβά που δεν πρέπει να τον διαβάζουμε με το βλέμμα της αχρωματοψίας, αλλά να εστιάζουμε περισσότερο στην πραγματική ουσία των γεγονότων και των πράξεων, που καλά θα κάνουμε να τις δούμε σε σχέση με την ίδια την εταιρία.

Ήξεραν ή όφειλαν να ξέρουν στην Lamda πως μια τέτοια πρόσληψη, θα άνοιγε τον ασκό του Αιόλου. Ότι η εταιρεία θα βρισκόταν στο μάτι του κυκλώνα καθώς ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι ένας απλός βουλευτής ή ένας τυχαίος υπουργός, αλλά το πολιτικό πρόσωπο που έκανε προεκλογική και μετεκλογική σημαία το πρότζεκτ του Ελληνικού. Ο άνθρωπος που νυχθημερόν αναφερόταν στις μπουλντόζες, δεσμευόμενος τον Ιούλιο του 2019 πως την επόμενη κιόλας των εκλογών αυτές θα έπιαναν δουλειά.

Είναι αλήθεια πως άργησαν καμιά τριετία να ζεσταθούν οι μηχανές και αφού επιτέλους… σφύριξε το φουγάρο, στην Lamda έκαναν το λάθος να δώσουν τροφή για σχόλια. Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν και κάνα χριστιανό; Γιατί, όπως λέει εύστοχα και ο λαός μας «καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα».

Εκτός και αν πιστεύουν πως επειδή ο κ. Δημήτρης Οικονόμου άλλοτε σύμβουλος της Lamda Development κυβερνοποιήθηκε το 2019 (υφυπουργός για θέματα Χωροταξίας και Περιβάλλοντος, με ρόλο για το Ελληνικό), όλα μπορεί και πρέπει να γίνονται και επιπτώσεις δεν έχουν. Λάθος στρατηγική και λάθος εντύπωση, καθώς ότι γράφει δεν ξεγράφει. Οι εταιρείες χτίζουν «μαρκίζα» και όνομα και το λογότυπο τους και η εικόνα τους είναι το «διαβατήριο» για το αύριο. Και το όνομα αυτό και την «μαρκίζα» δεν πρέπει να την θαμπώνουν γιατί αλλιώς αυτό θα το βρίσκουν διαρκώς μπροστά τους.

Αλέξανδρος Κοντοπάνος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More