Μαϊμούδισαν τον προϋπολογισμό του 2023
Θυμάστε τι σας έγραφε η “Μαύρη Λίστα” πριν μερικές εβδομάδες;
Για αυτό βιάζονται να ξεφορτώσουν τις ελληνικές μετοχές οι ξένοι. Για αυτό πέφτει βίαια η αγορά τις τελευταίες ημέρες. Διότι οι Μητσοτάκηδες μαϊμούδισαν τον προϋπολογισμό του 2023!!!
Στο σημείο αυτό να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην Εστία και στην δημοσιογραφική της ομάδα που αποκάλυψε το θέμα. Το οποίο έρχεται να επιβεβαιώσει αυτά που σας έγραφα τις προάλλες ότι οι κυβερνητικοί χρησιμοποιούν τις απάτες και τα κόλπα της “δημιουργικής λογιστικής” που μας χρεοκόπησε το 2009.
Το Ελεγκτικό Συνέδριο τους έπιασε στα πράσα, λοιπόν. Ο Μητσοτάκης για να κερδίσει τις εκλογές του 2024 φούσκωσε τα έσοδα κατά… 9,9 δις ευρώ. Δέκα δις παρά εκατό εκατομμύρια, δηλαδή. Με αποτέλεσμα να έρχεται τώρα το ραβασάκι του Ελεγκτικού και να οφείλει ο Χατζηδάκης να κάνει τον κολοσσιαίο αυτό αντιλογισμό που θα επιβαρύνει δημοσιονομικά την χώρα μας το 2025.
Για όλα αυτά φταίει η συμβολαιογράφος και το myPROPERTY.