fbpx

Μας κυβερνάει η Κακιστοκρατία

“ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ”, είπε από το βήμα της συγκέντρωσης στην πλατεία Συντάγματος η μαμά της Μάρθη, η Μαρία Καρυστιάνου.

ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ που, όπως αποδείχτηκε, δεν σκοτώθηκε από την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, αλλά, όπως και οι μισοί επιβάτες, κάηκε ζωντανή από την έκρηξη που προκλήθηκε απ το εύφλεκτο φορτίο το οποίο μετέφερε παρανόμως η εμπορική αμαξοστοιχία. “ΧΑΙΡΟΜΑΙ

ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΩΘΗΚΑΜΕ”! Είπε συγκινημένη η μαμά που αξίζουμε να έχουμε κι όποιος ξαναπροσπαθήσει να την διαβάλλει – όπως οι αδίστακτοι όσο και αργυρώνητοι Θεσσαλονικείς λοχαγοί του FACEBOOK που κατεβάζουν τις αναρτήσεις Της γιατί, τάχα μου, διαδίδει ψευδείς ειδήσεις – θα χει να κάνει με την δική μου τη μαμά που οι κατάρες της, απ όπου κι αν βρίσκεται, πάντα πιάνουν τόπο.

ΚΑΚΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ (kakistocracy) ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ όπου επικρατούν οι κάκιστοι, οι “χειρότεροι”, όπως τους αποκάλεσε η μαμά της Μάρθη – σ αγαπώ, για να βλάψουν τους καλύτερους. Η ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΙΩΝ, γνωστή και ως μετριοκρατία παραδίδει – εξαντλημένη από την ανικανότητά της – τα ινία στους κακούς μέχρι να επικρατήσουν πλήρως οι κάκιστοι, οι οποίοι στην αρχή μας είχαν πλασαριστεί ως “άριστοι.”

ΑΝΘΡΩΠΟΙ με αναπνευστικά προβλήματα από τα χημικά έχουν καθίσει στα πεζοδρόμια και βαριανασαίνουν. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ: “δεν έχω οξυγόνο”.

ΌΧΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ. όπως θα ήθελαν οι μέτριοι, οι ανίκανοι, οι κατά περίπτωση ευαίσθητοι, που προσπαθούν να αποσπάσουν ακόμη κι απ τον πάνδημο θρήνο πολιτική υπεραξία, ενώ οι ίδιοι δεν έχουνε δική τους αξία.

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 200 ΠΟΛΕΙΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΟΝΟ η αμφιβολία, η δυσπιστία απέναντι στην εξουσία, η δίψα για δικαιοσύνη και αλήθεια. ΟΙ- ακροκεντρώοι, καθεστωτικοί – ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ, ουδεμίαν σχέση έχουν με τους “αρνητές των εμβολίων” και τους άλλους “ψεκασμένους.” Αυτοί δεν είναι ηλίθιοι, αλλά μεγάλα καθίκια! Συνένοχοι στον φόνο.

ΠΟΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΦΟΡΤΙΟ ΜΕΤΕΦΕΡΕ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΕΙΑ, μένει να αποδειχθεί. Για να δούμε πόσο ισχύουν αυτά που ψιθυρίζονται, πλέον, στα δημοσιογραφικά γραφεία;

ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΗΝ ΣΥΓΚΆΛΥΨΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ, βρίσκεται ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης; Η κατηγορία που του απευθύνεται πλέον ευθέως από γονείς των αδικοχαμένων παιδιών, μένει να αποδειχθεί.

ΑΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ έκαναν εν αγνοία του οι δικοί του θα πρέπει να παραιτηθεί. ΑΝ … (δεν θα θελα -χάριν του δημοκρατικού μας πολιτεύματος – ούτε καν να το διανοηθώ) θα είναι ο πρώτος πρωθυπουργός της μεταπολιτευτικής περιόδου που θα πάει φυλακή.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra