fbpx

Με «οδηγό»… την διατροφική μελέτη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών το νέο ψωμί -τοστ «Παπαδοπούλου PLUS»

0

Η εταιρία Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. , πιστή στο αξιακό της τρίπτυχο «Ποιότητα – καινοτομία – σεβασμός στον καταναλωτή» και αναλογιζόμενη την σπουδαιότητα των αποτελεσμάτων της μελέτης για τον ελληνικό πληθυσμό, συνεργάστηκε με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τον Επιστημονικό Υπεύθυνο της ΠΑ.ΜΕ.Δ.Υ. καθηγητή Αντώνη Ζαμπέλα,  για την αξιοποίηση  των αποτελεσμάτων αυτών και δημιούργησε ένα καινοτόμο ψωμί του τοστ, το «Παπαδοπούλου PLUS».

Ένα νέο, γευστικό ψωμί, που κάνει την καθημερινή αγαπημένη συνήθεια του τοστ και του σάντουιτς πιο ωφέλιμη για όλη την οικογένεια, αφού το «Παπαδοπούλου Plus» αποτελεί πηγή σιδήρου, ασβεστίου, βιταμίνης D και φολικού οξέος, συμβάλλοντας έτσι στην καθημερινή πρόσληψη των απαραίτητων ποσοτήτων, σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή. Το λανσάρισμα του προϊόντος θα  ξεκινήσει από σήμερα   το απόγευμα σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και κυρίως με διαφημιστικά σποτ  στην Τηλεόραση.

διατροφική μελέτη

Η μεγάλη Πανελλαδική Μελέτη Διατροφής & Υγείας (ΠΑ.ΜΕ.Δ.Υ.), που εκπονήθηκε από το τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ανέδειξε σημαντικά ευρήματα που αφορούν όλους μας. Μεγάλο ποσοστό  του πληθυσμού, όχι μόνο στους ενήλικες αλλά και στα παιδιά,  δεν προσλαμβάνει τις απαραίτητες ποσότητες σε κάποιες βιταμίνες όπως ηD και το φολικό οξύ και μέταλλα όπως το ασβέστιο και ο σίδηρος. Στον σίδηρο εντοπίστηκε χαμηλή πρόσληψη στο 35% του πληθυσμού, στο ασβέστιο στο 66%, στο φολικό οξύ στο 83%, ενώ στη βιταμίνη Dτο ποσοστό ανέρχεται στο 98%.

To  νέο προιόν είναι ένα νέο ψωμί του τοστ με οφέλη για όλους μας καθώς η βιταμίνη D συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, το ασβέστιο απαιτείται για τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, ο σίδηρος συμβάλλει στη φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία και το φολικό οξύ στη μείωση της κόπωσης και κούρασης στo πλαίσιo μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

 Η επιχειρηματική διαδρομή

Η Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε, πρωτοπόρος και υπερσύγχρονη βιομηχανία τροφίμων, είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία η οποία εδώ και 94 χρόνια ηγείται της Ελληνικής αγοράς μπισκότων με μεγάλη γκάμα γευστικών προϊόντων, υψηλής διατροφικής αξίας και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμες μάρκες, όπως:Πτι Μπερ, Μιράντα, Γεμιστά, CapriceCreamCrackers.Κατέχει, επίσης, ισχυρή θέση στον κλάδο τωναρτοσκευασμάτων με προϊόντα όπωςτα Krispies και οι Χωριάτικες φρυγανιές, διαθέτει  στην αγορά τιςμπάρες Δημητριακών DigestiveBars, ενώ από το 2013  δραστηριοποιείται και στο χώρο του συσκευασμένου ψωμιού σε φέτες, με τις μάρκες Γεύση² και Χωριανό και Αρχαία Σπορά. Στα 4 εργοστάσιά της απασχολεί περισσότερα από 1.200 άτομα ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 40 χώρες. Μετρά δεκάδες βραβεύσεις σε ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις. Η εταιρεία εξέδωσε το 2013 τον πρώτο απολογισμό εταιρικής υπευθυνότητας.

Αφήστε μια απάντηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra