Με το Full Health ΔΙΑΓΝΩΣΗ τα έχετε όλα: Aκόμη και Μοριακή Ανίχνευση Κορoνοϊού (PCR)

0 4

Η Εθνική Ασφαλιστική βάζει σε καραντίνα το άγχος για τον κορωνοϊό. Όπου το άγχος, σημαίνει και δυσκολία τις περισσότερες φορές οικονομική για να κάνει κάποιος το τεστ για τον κορωνοϊό, παρότι έχει υπόνοιες -ή συμπτώματα- ότι μπορεί να νοσήσει ή έχει νοσήσει από Covid-19.

Τα καλά νέα είναι ότι οι ασφαλισμένοι της Εθνικής Ασφαλιστικής, δεν έχουν πια αυτό το άγχος με το νέο πρόγραμμα Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, η σημασία της πρόληψης αλλά και της διάγνωσης είναι μεγάλη και ιδιαίτερα σημαντική τόσο για τους εαυτούς μας όσο και για τους γύρω μας, αλλά και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα.

Η Εθνική Ασφαλιστική αποδεικνύει στην πράξη τι σημαίνει φροντίδα και πρόληψη, καλύπτοντας τους ασφαλισμένους της με την εξέταση Μοριακής Ανίχνευσης (PCR) για τον SARS-CoV-2, φέρνοντας ανακούφιση, αν μη τι άλλο.

Παράλληλα το πρόγραμμα προσφέρει παροχές διαγνωστικών εξωνοσοκομειακών εξετάσεων.

Η κάλυψη αφορά όσους έχουν το ιδιαίτερα χρήσιμο και προσιτό Πρόγραμμα Διαγνωστικών – Εξωνοσοκομειακών Εξετάσεων Full[Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ.

Με αυτόν τον τρόπο η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία και leader της εγχώριας ασφαλιστικής αγοράς, απαλλάσσει τους πελάτεςτης και όσους αγοράσουν το πακέτο διαγνωστικών εξετάσεων Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, από το βάρος του υψηλού κόστους της εξέτασης μοριακής ανίχνευσης του κορωνοϊού, καλύπτοντας την πιο έγκυρη εξέταση σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας έναντι του κορωνοϊού.

Η κάλυψη παρέχεται με μία ελάχιστη συμμετοχή του ασφαλισμένου, με κόστος μόνο €12 για τον αρχικό έλεγχο και €6 για κάθε επιπλέον επαναληπτικό έλεγχο που τυχόν απαιτηθεί, σε σύγκριση με το κόστος που πρέπει κάποιος να καταβάλει αν επιδιώξει να κάνει το τεστ ιδιωτικά και το οποίο μπορεί να ξεπεράσει τα 100 ευρώ.

Παράλληλα το Πρόγραμμα Διαγνωστικών – Εξωνοσοκομειακών Εξετάσεων Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, εκτός από την κάλυψη της εξέτασης μοριακής ανίχνευσης (PCR) για τον κορονοϊό (SARS-CoV-2), προσφέρει παροχές διαγνωστικών εξωνοσοκομειακών εξετάσεων που είναι σημαντικές για την πρόληψη και τον έλεγχο της υγείας του ασφαλισμένου σε κάθε φάση της ζωής του.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More