Μητσοτάκης Next.e.GΟ: Μιλούσε για Γερμανούς επενδυτές, ενώ ήξερε πως είναι Αλβανοί!!!

0 7

Σε μία απέλπιδα για να δείξει πως υπάρχει και ότι κάτι κάνει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε κάποιους Αλβανούς επιχειρηματίες από τα Σκόπια ως «Γερμανούς επενδυτές», στο θέμα του εργοστασίου κατασκευής στην Ελλάδα ηλεκτρικών αυτοκινήτων Next.e.GΟ.

Από την: fmvoice.gr

Προφανώς, ο πρωθυπουργός φοβόταν να πει την λέξη «Αλβανός μεγιστάνας», γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού του θα είχε τη σκέψη πως το ακροδεξιό κομμάτι της ΝΔ θα… ανέβαινε στα κεραμίδια.

Για όποιο λόγο κι αν το έκανε, πάντως, η ουσία είναι μία:

–         Από νωρίς το πρωί, τα ευρισκόμενα σε διατεταγμένη υπηρεσία Πετσασμένα ΜΜΕ, έχουν βαλθεί να γράφουν για «την οικογένεια Destani»,  τους «μεγιστάνες πίσω από την επένδυση της Next.e.GΟ».

Όμως, στη συγκεκριμένη ιστορία, η πατρίδα των επενδυτών είναι το έλασσον, καθώς υπάρχουν μία σειρά ερωτηματικά γι’ αυτή καθαυτή την εταιρία, την Next.e.GΟ.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

–          Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η γερμανική εταιρεία, σήμερα ολλανδικών συμφερόντων, τον περασμένο Ιούλιο είχε ζητήσει προστασία από τους πιστωτές, είχε δηλαδή καταθέσει αίτηση πτώχευσης, και στα τέλη Αυγούστου υπό νέα διοίκηση και βασικό μέτοχο συνεχίστηκαν οι συζητήσεις με την ελληνική πλευρά.

–          Ο γερμανικός Τύπος βρίθει αναφορών με πολλά ερωτηματικά καθώς εταιρείες του ομίλου ND Group με έδρα το Ντουμπάι και υποκαταστήματα στην Ολλανδία φέρονται να ελέγχονται για περίεργες συμπεριφορές και συναλλαγές σε άλλες υποθέσεις στο Κόσσοβο, το Αφγανιστάν και την Κεντρική Αφρική.

–          Επειδή προφανώς για την πράσινη αυτή επένδυση θα αναζητηθούν και πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης, καλό θα είναι να γνωρίζει η κυβέρνηση την εικόνα της εταιρείας.
 

Η οικογένεια Destani λοιπόν που διατηρούσε σχέσεις με τον ανθέλληνα Γκρουέφσκι, με εμπλοκή στο Κόσοβο αλλά και το Αφγανιστάν, εμφανίζεται ως οικογένεια Aλβανών μεγιστάνων που κάνουν φιλανθρωπίες!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More