Business Woman Skyscraper
Business Woman Skyscraper

Νέα, phygital εμπειρία στα καταστήματα Vodafone

0 2

Τον συνδυασμό φυσικού με το ψηφιακό περιβάλλον προωθεί στα καταστήματά της πλέον η Vodafone, ενισχύοντας τη λιανική της αλυσίδα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο το 2018 στα καταστήματα Vodafone εξυπηρετήθηκαν πάνω από 20 εκατ. καταναλωτές, ενώ επιτεύχθηκε αξιοσημείωτη αύξηση πωλήσεων τόσο σταθερής, όσο και κινητής τηλεφωνίας.

Για το 2019 η Vodafone ενισχύει τη λιανική της αλυσίδα και φέρνει την επόμενη ημέρα στη αγορά. Αυτό το γεγονός επιβεβαιώθηκε στο ετήσιο συνέδριο της αλυσίδας λιανικής της Vodafone Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Αθήνα, με τη συμμετοχή δεκάδων συνεργατών της εταιρείας από όλη την Ελλάδα.

Όλοι συμφώνησαν ότι το 2019 θα είναι ένα έτος ισχυρής ανάπτυξης για την αλυσίδα καταστημάτων Vodafone, στην οποία η εταιρεία επενδύει με συνέπεια, στηρίζεται σε αυτήν και σχεδιάζει το κατάστημα του αύριο, με πυλώνες τη σύγκλιση των υπηρεσιών επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και ΙοΤ και με στόχο τη μεταμόρφωση της εμπειρίας του πελάτη μέσα από το ψηφιακό περιβάλλον.

Η αλυσίδα καταστημάτων είναι η καρδιά της Vodafone

Στους συνεργάτες της Vodafone μίλησε και ο διεθνούς φήμης brand strategist, Peter Economides, σε μία ομιλία που είχε ως πυρήνα τη φράση #ΓΙΝΕΤΑΙ. Ο κ. Economides τους κάλεσε να προετοιμαστούν για το μέλλον, να θέσουν υψηλούς στόχους με όραμα για το αύριο και να ξεκινήσουν από τώρα με γερά βήματα. «Η 4η βιομηχανική επανάσταση ξεκινά και χρειάζεται πια να σκεφτούμε διαφορετικά. Η προσπάθεια αξιοποίησης κάθε επαφής με τον πελάτη σας πρέπει να είναι συνεχής. Αλλά θα πρέπει να τον εκπλήσσετε θετικά. Ο κόσμος πλέον αγοράζει εμπειρίες και όχι σκέτα προϊόντα – και για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να απλοποιείτε το σύνθετο».

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, η Vodafone βράβευσε τα καταστήματα της αλυσίδας λιανικής που έκαναν τη διαφορά και διακρίθηκαν το 2018 σε κατηγορίες όπως η παραγωγικότητα, η καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και το μεράκι, καθώς και ειδικούς της ομάδας Ready, μέσα από την απονομή των «Vodafone Oscars», τα οποία έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Το κατάστημα του αύριο

Την ίδια στιγμή, με αφορμή την επιτυχημένη διοργάνωση του ετήσιου συνεδρίου λιανικής αλυσίδας της Vodafone, ο διευθυντής λιανικών πωλήσεων της Vodafone Ελλάδας, κ. Αλμπέρτος Μπουρλάς δήλωσε: «Στην Vodafone είμαστε δεσμευμένοι στο να επενδύουμε στην ανάπτυξη των ανθρώπων μας, των δεξιοτήτων τους και της τεχνογνωσίας τους γύρω από το ψηφιακό περιβάλλον, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Είμαστε τυχεροί που διαθέτουμε την καλύτερη ομάδα πωλήσεων στην Ελλάδα και επενδύουμε σε αυτήν με στόχο να παράσχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες μας. Πιστεύουμε στην αλυσίδα! Βασιζόμαστε πάνω της! Tα καλύτερα έρχονται!»

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, κ. Χάρης Μπρουμίδης, τόνισε χαρακτηριστικά: «Κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία. Η αλυσίδα καταστημάτων Vodafone είναι ο βασικός πυλώνας μας στην αγορά και η αναπτυξιακή της πορεία ακολουθεί την σταθερά θετική ανάπτυξη του κύκλου εργασιών της Vodafone στην Ελλάδα. Επενδύουμε στην αλυσίδα μας, με στόχο να συνεχίσουμε να διατηρούμε το καλύτερο δίκτυο καταστημάτων και την καλύτερη ομάδα πωλήσεων στην Ελλάδα. Με τη βοήθεια των συνεργατών μας, δημιουργούμε το κατάστημα του αύριο – ένα κατάστημα που θα λειτουργεί ψηφιακά και θα συμβάλει στη δημιουργία ενός οικοσυστήματος των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών στη λιανική αγορά».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More