Νοτοπούλου: Μνημειώδεις κυβερνητικές παλινωδίες στο «άνοιγμα» του τουρισμού

0 4

«Το άνοιγμα του Τουρισμού συνοδεύεται από μνημειώδεις κυβερνητικές παλινωδίες που πλήττουν διεθνώς την αξιοπιστία της χώρας και ναρκοθετούν το μέλλον της», αναφέρει η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου κατηγορώντας το υπουργείο Τουρισμού ότι «είχε όλο τον χρόνο να προετοιμαστεί κατάλληλα», αλλά «απέτυχε».

Αναφέρει ειδικότερα: Αεροδρόμια ανοιγοκλείνουν αντίθετα με τις διεθνείς οδηγίες. Τουρίστες εγκλωβίζονται σε συνοριακούς σταθμούς. Τα υγειονομικά πρωτόκολλα παραμένουν ασαφή. Οι ηλεκτρονικές φόρμες είναι δυσλειτουργικές. Λαμβάνονται αποφάσεις που αναιρούνται την επόμενη στιγμή.

Η κ. Νοτοπούλου σχολιάζει ότι «το ελάχιστο που απαιτείται για την επανεκκίνηση του ελληνικού Τουρισμού, είναι η σωστή προετοιμασία, οργάνωση και υλοποίηση ενός συνεκτικού σχεδίου», όμως «η κυβέρνηση των “αρίστων” δυστυχώς αποτυγχάνει καθημερινά» και «το “επιτελικό κράτος” αποδεικνύεται κατώτερο των περιστάσεων και επικίνδυνο».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More