Νοτοπούλου στηρίζουν οι «Σοσιαλιστές για την πρόοδο»

0 4

Η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των «Σοσιαλιστών για την πρόοδο».

Η επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» στο πλαίσιο των επαφών της για μια προοδευτική συμμαχία για τον δήμο Θεσσαλονίκης υπογράμμισε κατά τη διάρκεια της συνάντησης ότι προχωράει «μαζί με ανθρώπους που διαμορφώνουν μια ευρύτερη συμπαράταξη και συμμαχία όλων των δυνάμεων με προοδευτικό προσανατολισμό που θέλουν μια πόλη ανοιχτή που θα προχωρήσει μπροστά και δεν θα επιστρέψει στο παρελθόν των υπεξαιρέσεων, των ρουσφετιών και της καθήλωσης σε έναν ρόλο που δεν της αξίζει. Τα μηνύματα μιας ευρείας συμπαράταξης των δυνάμεων που διεκδικούν να εφαρμοστεί ένα προοδευτικό σχέδιο πολύπλευρων δράσεων για την Θεσσαλονίκη είναι πλέον νικηφόρα», τονίζει μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Νοτοπούλου.

«Η διαχρονικά αταλάντευτη διαδρομή μας στον προοδευτικό χώρο και η πολιτική μας αφετηρία που τροφοδοτείται από τις αρχές του σοσιαλιστικού κινήματος, δεν αφήνει περιθώρια για εφησυχασμούς και απουσίες από τις διεργασίες που αφορούν τα περιεχόμενα της ανάπτυξης και τη συγκρότηση των κοινωνιών με συνοχή , αλληλεγγύη και δημοκρατία», ανέφεραν από την πλευρά τους Οι «Σοσιαλιστές για την πρόοδο» μετά τη συνάντηση με την Κατερίνα Νοτοπούλου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι «Σοσιαλιστές για την πρόοδο» συμμετέχουν και συνειδητά, συμβάλλουν στη συγκρότησης της μεγάλης κοινωνικής και πολιτικής πλειοψηφίας με συνάντηση όλων των προοδευτικών δυνάμεων, ενόψει των κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων για τις τοπικές κοινωνίες ,τη χώρα και την Ευρώπη.

«Στο πλαίσιο αυτό και μετά τη συνάντηση που είχαμε με την υποψήφια Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, σχετικά με τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού που εκπροσωπεί, πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός «Θεσσαλονίκη Μαζί» συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, με βάση τα οποία μπορούν να συναντηθούν όλες οι προοδευτικές δυνάμεις και στο χώρο της αυτοδιοίκησης. Στηρίζουμε την υποψήφια Δήμαρχο Κατερίνα Νοτοπούλου και τον συνδυασμό «Θεσσαλονίκη Μαζί» για να πάμε μπροστά , για να μη επιστρέψει και πάλι η πόλη στην εσωστρέφεια ,τον οικονομικό μαρασμό και την απομόνωση», σημειώνουν οι «Σοσιαλιστές για την πρόοδο».

Στη συνάντηση με την Κατερίνα Νοτοπούλου και τους συνεργάτες της συμμετείχαν, ο πρώην βουλευτής Χάρης Τσιόκας, ο πρώην ΓΓ του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Γιώργος Χαλβατζόγλου, ο Παναγιώτης Δαδούδης στέλεχος επιχειρήσεων , ο Νομικός Μάριος Τάσσης , ο οικονομολόγος Σπύρος Δερμιτζάκης, η Ζηκοπουλου Ηλέκτρα – Αρχιτέκτων Μηχανικός, ΕΜΔΥΔΑΣ Τ. Ε. , ο Παπαμίχος Γιάννης – Δημοσιογράφος, ο σύμβουλος επιχειρήσεων Παύλος Ατματζίδης και το στέλεχος της Εθνικής Ασφαλιστικής και συνδικαλιστής Λάζαρος Γιουρτζίδης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More