Νοτοπούλου: Το Υπουργείο Τουρισμού είναι ο ορισμός του μπάχαλου

0 4

«Το Υπουργείο Τουρισμού είναι ο ορισμός του μπάχαλου» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Τομεάρχης Τουρισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου.

Κάνει λόγο για έλλειψη σωστής προετοιμασίας, η οποία πληγώνει την εικόνα του ελληνικού τουρισμού.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Κατερίνας Νοτοπούλου:

 «Η κυβέρνησης της ΝΔ δαπάνησε εκατομμύρια ευρώ για την καμπάνια Μένουμε Σπίτι και Μένουμε Ασφαλείς, νομοθέτησε δυνατότητα απευθείας αναθέσεων στη Marketing Greece χωρίς όριο στο οικονομικό αντάλλαγμα, δεν φρόντισε όμως για το στοιχειώδες: να δημιουργήσει  μια ειδική ιστοσελίδα που να απευθύνεται στους πολίτες του εξωτερικού η οποία να επικαιροποιείται διαρκώς με περιεχόμενο για τις πύλες εισόδου της χώρας ειδικά σε αυτήν την μεταβατική περίοδο!

Από που θα  ενημερωθούν οι ταξιδιώτες;

Κατακερματισμένη, ανεπίκαιρη και εν τέλει παραπλανητική η ενημέρωση αφού ακόμη και η «εμβληματική» πρωτοβουλία της ψηφιακής εφαρμογής την οποία ανακοίνωσαν από την Σαντορίνη έχει να ενημερωθεί από τις 8 Ιουνίου!

Τα χερσαία σύνορα της χώρας άνοιξαν σήμερα, όμως οι ταξιδιώτες δεν γνωρίζουν από που μπορούν να ενημερωθούν με αποτέλεσμα δεκάδες πολίτες που ξεκίνησαν από την Ρουμανία για να επισκεφθούν την Ελλάδα να έχουν εγκλωβιστεί στα σύνορα με την Β. Μακεδονία.

Η έλλειψη σωστής προετοιμασίας πληγώνει την εικόνα του ελληνικού Τουρισμού.

Το Υπουργείο Τουρισμού είναι ο ορισμός του μπάχαλου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More