fbpx

ΝΤΤ DATA: Γραφείο στην Αθήνα και 100 προσλήψεις πληροφορικάριων

0 117

Το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό με την υψηλή κατάρτιση, στον τομέα της πληροφορικής, και των νέων τεχνολογιών, αλλά και η στρατηγική θέση της χώρας οδηγούν την NTT DATA στην δημιουργία γραφείου στην χώρα μας. Στόχος της εταιρείας είναι η αναζήτηση νέων ταλέντων στον χώρο της πληροφορικής, ώστε να ενταχθούν σε σημαντικά στρατηγικά έργα αφού πρώτα η εταιρεία επενδύσει πάνω στην εκπαίδευσή τους. Παράλληλα στους στόχους της εταιρείας είναι και η συνεργασία με μεγάλα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας στον τομέα της έρευνας.

Στις δεσμεύσεις της ΝTT DATA είναι η άμεση πρόσληψη, 100 υπαλλήλων, ενώ στον στρατηγικό σχεδιασμό της, προβλέπεται ο αριθμός των υπαλλήλων να αγγίξει τους 400 στο βάθος μιας τετραετίας. Σε δηλώσεις που έκανε ο CEO, της NTT DATA EUROPE & LATAM, κ. FRITZ HODERLEIN επεσήμανε με νόημα ότι «η προσέγγιση μας είναι να ανακαλύπτουμε νέες δεξαμενές ταλέντου» για να προσελκύουμε και να απασχολούμε τους καλύτερους στον κλάδο μας διεθνώς. Πιστεύουμε ότι έχουμε μπροστά μας μια σπουδαία ευκαιρία για την νέα ανοιχτή μας στρατηγική για το μέλλον της εργασίας» καταλήγοντας πως η Ελλάδα είναι κόμβος επιχειρηματικότητας και ταλέντου.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η αναφορά του διευθύνοντος συμβούλου NTT DATA Eλλάδος Ευάγγελου Κωνσταντίνη ο οποίος τόνισε πως «ελπίζουμε ότι κάθε επαγγελματίας πληροφορικής στην Ελλάδα θα σκεφτεί να γίνει μέλος της ομάδας μας. Είμαστε περήφανοι που δίνουμε την δυνατότητα στους ανθρώπους να αναπτύξουν την καριέρα τους μαζί μας. Η είσοδός μας στην Ελληνική αγορά, είναι μια σημαντική ευκαιρία για το ανθρώπινο δυναμικό της χώρας». Στην τοποθέτησή του ο κύριος Κωνσταντίνης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εξάλειψη και στην προσπάθεια που γίνεται στην Ελλάδα, για την εξάλειψη του Brain Drain ενώ σημείωσε παράλληλα πως ήρθε η στιγμή να δημιουργήσουμε ευκαιρίες ανάκαμψης μέσα από την επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Η NTT DATA αποτελεί τον έκτο ισχυρότερο κολοσσό τεχνολογικών υπηρεσιών πληροφορικής διεθνώς, απασχολώντας 40.000 εργαζομένους σε ένα δίκτυο 25 χωρών σε Λατινική Αμερική και Ευρώπη, ενώ οι άνθρωποί της εργάζονται για τους μεγαλύτερους οργανισμούς στον τραπεζικό, στον τηλεπικοινωνιακό, στον ασφαλιστικό, στον τομέα της ενέργειας, της υγείας και του λιανεμπορίου.

Επικεφαλής της NTT DATA στο γραφείο στην Ελλάδα τίθεται ο Ευάγγελος Κωνσταντίνης κατέχοντας τον τίτλο του CEO, και διαθέτοντας περισσότερα από 20 έτη εμπειρίας στην ανάπτυξη εταιρειών, σε λειτουργικές σχέσεις και διατήρηση ανθρώπινου δυναμικού, συνεργατών και πελατών. Υπήρξε επικεφαλής σε πληθώρα έργων, συμβουλευτικών δράσεων και υπηρεσιών για διεθνείς οργανισμούς σε Ιταλία, Βέλγιο, Αγγλία, Σουηδία και Φινλανδία. Ο κύριος Κωνσταντίνης, έχει σπουδάσει μηχανικός με επιπλέον σπουδές στα οικονομικά στο πανεπιστήμιο Πατρών, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Harvard, και το ΜΙΤ, με ειδίκευση στην στρατηγική, την καινοτομία, και την διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού.

Aλέξανδρος Κοντοπάνος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More