fbpx

Ο κόσμος τελείωσε τον Κασσελάκη (65%-35%)

Μετρά αντίστροφα για νέα διάσπαση ο ΣΥΡΙΖΑ-Την πόρτα εξόδου στον Κασσελάκη έδειξε η βάση

Το διήμερο των εκλογών για τους συνέδρους που θα συμμετάσχουν στο επικείμενο Έκτακτο Συνέδριο επιβεβαίωσε την ύπαρξη δυο κόσμων στην Κουμουνδούρου. Δυο κόσμοι που δεν μπορούν να συνυπάρξουν υπό οποιοδήποτε καθεστώς, επομένως το να είναι “όλοι μαζί” την επόμενη ημέρα είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Ήδη, στο περιθώριο των όσων αδιανόητων συνέβησαν το Σαββατοκύριακο, τις λαθροχειρίες, τις καταγγελίες για αποκλεισμούς υποψηφίων και ψηφοφόρων, τα επεισόδια και τις συμπλοκές ανάμεσα, υποτίθεται, σε συντρόφους, πολλοί προαναγγέλλουν αποχωρήσεις πριν το Συνέδριο. Και αναμένουν κίνηση από πλευράς Κασσελάκη, από τη στιγμή που ο έκπτωτος πρόεδρος, με το σε βάρος του 65%-35%, χάνει και τις ελάχιστες ελπίδες που του είχαν απομείνει για να είναι εκ νέου υποψήφιος “και να κερδίσει τις εκλογές από τον πρώτο γύρο” όπως έλεγαν τα στελέχη του.

Η καθαρή νίκη των “87-100”, του Π. Πολάκη, του Ν. Παππά και των συνασπισμένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απέναντι στον Στ. Κασσελάκη, με μεγάλη πλειοψηφία ακόμα και σε ΟΜ που θεωρητικά “έλεγχαν” οι kasselistas, όπως στο κέντρο της Αθήνας, τη Δυτική Θεσσαλονίκη, την Ανατολική Αττική, την Κέρκυρα, την Αιτωλοακαρνανία και αλλού δείχνει πως η πραγματική “καρδιά” του κόμματος, τα μέλη και οι ψηφοφόροι του, θέλουν να βάλουν φραγμό στην κατάπτωσή του. Παράλληλα διεφάνη και αυτό που σχολίαζε έμπειρο στέλεχος στην OneVoice, την απειρία και την οργανωτική ανεπάρκεια της πλευράς Κασσελάκη σε τέτοιες διαδικασίες. Με όλα αυτά μόνο ως φυσιολογική προκύπτει η καθαρή επικράτηση της παλιάς φρουράς στις εσωκομματικές διαδικασίες, με ποσοστό 65% έναντι 35% της πλευράς Κασσελάκη, βάσει των αποτελεσμάτων της Κουμουνδούρου αργά χθες το βράδυ.

Ωστόσο, ο πρώην πρόεδρος και η ομάδα του δείχνουν πως δεν θα αποδεχθούν την ήττα αμαχητί. Έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν το υπόστρωμα της αμφισβήτησης των αποτελεσμάτων, καταγγέλλοντας από την πρώτη ημέρα των εκλογών λαθροχειρία, καλπονοθεία και αποκλεισμούς ψηφοφόρων τους. Κι ας ήταν της δικής τους πλευράς οι πρωταγωνιστές τέτοιων περιστατικών που καταγγέλθηκαν στην Κουμουνδούρου αλλά και θα έχουν δικαστική συνέχεια. Το Σάββατο μέλη της Οργάνωσης Μελών Ασυρμάτου Αγ. Δημητρίου κατήγγειλαν τον πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής ότι επιχείρησε να ρίξει ψηφοδέλτια στην κάλπη και ότι “πέρασε” μέλος που δεν είχε παραβρεθεί στη διαδικασία ως ψηφίσαντα. Χθες στη Σαλαμίνα, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ προσκείμενη στην πλειοψηφία εμποδίστηκε να ψηφίσει από οπαδούς του πρώην προέδρου, με αποτέλεσμα να προκληθεί επεισόδιο και η γυναίκα να καταγγέλλει το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα. Παρόμοια επεισόδια σημειώθηκαν στην Ανατολική Αττική και στην Κοζάνη ενώ στο Χαϊδάρι σημειώθηκε αντίστοιχο περιστατικό με αυτό στον Άγιο Δημήτριο, με στελέχη της ομάδας Κασσελάκη να επιχειρούν να ρίξουν μαζεμένα σταυρωμένα ψηφοδέλτια στην κάλπη!

Παππάς και υποψήφιοι μιλούν για ενίσχυση και ανασυγκρότηση-“Θα είμαι στο Συνέδριο” λέει ο Κασσελάκης

Ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Παππάς ψήφισε στην Καισαριανή την Κυριακή και επισήμανε την ανάγκη ενίσχυσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ “που μπορεί να ανοίξει το δρόμο για μία προοδευτική αλλαγή”. Το πρόγραμμα του για την ανασυγκρότηση του κόμματος υπενθύμισε ψηφίζοντας ο Ν. Φαραντούρης στην Παλλήνη. “Ο προοδευτικός κόσμος δηλώνει παρών στον αγώνα να γυρίσει σελίδα και το κόμμα μας και η χώρα” ανήρτησε ο Σ. Φάμελλος που ψήφισε στη Θέρμη ενώ ο Απ. Γκλέτσος ψήφισε στην ΟΜ Βορ. Τομέα Λαμίας. Ο Π. Πολάκης ψήφισε νωρίς την Κυριακή στο Μοσχάτο.

Ο Στ. Κασσελάκης έδωσε συνέντευξη στο πρωινό του MEGA και μιλώντας για τις εκλογές στο κόμμα είπε πως “δεν είναι ένα παιχνίδι πλειοψηφίας αυτό που κάνουμε, είναι ζήτημα Δημοκρατίας. Φυσικά και θα πάω στο Συνέδριο. Αν δε δοθεί η ευκαιρία να είμαι στην κάλπη, θα πρόκειται για μια άκρως αντιδημοκρατική κίνηση”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra