Οι Σέρβοι τουρίστες θα στέλνουν μήνυμα στο 13033;

0 6

Από την προσεχή Δευτέρα, 19 Απριλίου, η Ελλάδα θα αρχίσει να δέχεται Σέρβους τουρίστες οι οποίοι θα έρχονται τόσο αεροπορικών και οδικώς από τις συνοριακές διαβάσεις του Προμαχώνα και της Νυμφαίας στη Βουλγαρία.

Τη σχετική αναφορά έκανε ο Σέρβος πρέσβης στην Αθήνα Ντούσαν Σπασόγιεβιτς, σε δηλώσεις του στο πρακτορείο ειδήσεων Tanjug.

Ο πρέσβης Ντούσαν Σπασόγιεβιτς ανέφερε επίσης ότι οι ταξιδιώτες θα πρέπει να φέρουν πιστοποιητικό εμβολιασμού το οποίο θα έχει εκδοθεί από επίσημη σερβική αρχή ή αρνητικό PCR τεστ όχι παλαιότερο των 72 ωρών. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας PLF, 24 ώρες από το ταξίδι στην Ελλάδα, ανέφερε στο Tanjug ο πρέσβης Ντούσαν Σπασόγιεβιτς.

Σκεφτείτε, τώρα σκηνικό στη Μακεδονία.

Οι Σέρβοι, το Πάσχα, να γυρίζουν από χωριό σε χωριό και από πόλη σε πόλη και οι Έλληνες να είναι «μαντρωμένοι» στα σπίτια τους.

Οι Σέρβοι να μη στέλνουν κανένα μήνυμα στο 13033 και οι Έλληνες να πρέπει να στέλνουν ακόμη και για να πάνε στο περίπτερο, στη γωνία για να πάρουν τσιγάρα.

Αλλά, από την κυβέρνηση του ανέμελου Μητσοτάκη, όλα μπορεί να τα περιμένει κάποιος…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More