fbpx

Όλα για το νέο κίνημα του «καθαρού αίματος»!

0 867

«Επόμενο bitcoin» με «καθαρό σπέρμα» και μητρικό γάλα από μη εμβολιασμένες.

Θα πρεπε να γράφω καπάκι στο καπάκι για τις παρακολουθήσεις;
Νομίζω πως με το χθεσινό ανάποδο σημείωμα προσπάθησα να εξηγήσω, έστω και παραδοξολογώντας λιγουλάκι, γιατί δεν είναι αυτό το πρώτο θέμα που απασχολεί τους πολίτες.

Αυτό άλλωστε προκύπτει και την δημοσκόπηση του STAR: Στην τελική ευθεία προς τις εθνικές εκλογές το διακύβευμα των περισσοτέρων είναι πως θα τα φέρουμε βόλτα, η ακρίβεια στα σούπερ μάρκετ, στην ενέργεια, τα υψηλά ενοίκια, οι πλειστηριασμοί της πρώτης κατοικίας. Η ανασφάλεια στην εργασία, τα μεροκάματα που δεν επαρκούν, η αβεβαιότητα για το μέλλον, εν πολλοίς η οικονομία.

Ούτε γι’ αυτά θα γράψω σήμερα – συνέχεια γράφουμε.

Θα αναφερθώ σε κάτι που βεβαίως ψιλιαζόμουνα, αλλά από το αφοπλιστικό ρεπορτάζ του ΑΠΕ βεβαιώθηκα ότι πράγματι αποτελεί το νέο κίνημα μαζικού πανικού που θα κάνει πλούσιους τους ψυχιάτρους.

Τι εστί κίνημα του «καθαρού αίματος»;

Τώρα θα στο πω κι αυτό.

Έχω κάνει ντοκτορά στα νέα κινήματα.

Η βασική αρχή του νέου κινήματος είναι πως το αίμα ενός ανεμβολίαστου θα «μολυνθεί», αν του γίνει μετάγγιση με το αίμα ανθρώπου που έχει λάβει εμβόλιο κατά της covid.

Χρήστες του διαδικτύου προχωρούν στη δημιουργία τραπεζών αίματος μόνο για ανεμβολίαστους.

Κάτι που έχει ζητηθεί και από γιατρούς στη Βόρεια Αμερική.

Πρόσφατα ζευγάρι στη Νέα Ζηλανδία αρνούνταν να επιτρέψει να υποβληθεί σε μια σωτήρια για τη ζωή του επέμβαση το μωρό του, καθώς φοβόταν ότι θα του γινόταν μετάγγιση με αίμα εμβολιασμένου κατά της covid.

Δικαστήριο αφαίρεσε προσωρινά την κηδεμονία του παιδιού από τους γονείς του, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η επέμβαση.

Όμως η υπόθεση έγινε εμβληματική μεταξύ αυτών που αντιτίθενται στα εμβόλια.

Μια οργάνωση με έδρα τη Ζυρίχη, η Safe Blood Donation, προσπαθεί να φέρει σε επαφή ανεμβολίαστους δωρητές αίματος με ανεμβολίαστους που χρειάζονται μετάγγιση.

Η οργάνωση, την οποία ίδρυσε ο Ελβετός Τζόρτζ Ντέλα Πιέτρα, αναφέρει στον ισότοπο της ότι βρίσκει αίμα για τους πελάτες της.

Επισημαίνει ότι έχει παρουσία στη δυτική Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Ασία και την Αφρική!

«Πολλοί επιστήμονες και γιατροί έχουν πολλές ανησυχίες σχετικά με τα εμβόλια κατά της covid και είναι πεπεισμένοι ότι εισέρχονται στο σώμα μέσω του αίματος (…) και αντιτίθενται σε αυτά», διαβεβαίωσε ο Κλίντον Όλερς, στέλεχος της Safe Blood Donation.

Τα μέλη της Safe Blood Donation καλούνται να πληρώσουν 50 ευρώ για να εγγραφούν στην πλατφόρμα και ετήσια συνδρομή 20 ευρώ.

Η αναζήτηση της «καθαρότητας» δεν περιορίζεται στο αίμα.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν διαφημίσεις για μητρικό γάλα από μη εμβολιασμένες γυναίκες ή ακόμη και σπέρμα — Αυτό, γράφουν, θα είναι «το επόμενο bitcoin»!

Οι επιστήμονες που προσπαθούν να καθησυχάσουν όσους προσχωρούν μαζικά στις διαδικτυακές οργανώσεις του νέου κινήματος, δεν τα καταφέρνουν.

«Το αίμα των εμβολιασμένων κατά της covid-19 είναι ασφαλές για μετάγγιση», λέει η Τζέσα Μέρις του αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού. «Οι θεωρίες αυτές δεν βασίζονται σε καμία επιστημονική απόδειξη» ,λέει η Κάθριν Ουάλας, επιδημιολόγος στο πανεπιστήμιο του Ιλινόις στο Σικάγο. «Αν δώσετε το αίμα ενός εμβολιασμένου σε κάποιον ανεμβολίαστο, ο άνθρωπος που δέχεται τη μετάγγιση δεν εμβολιάζεται», Τα συστατικά του εμβολίου δεν εντοπίζονται στο αίμα. Το κίνημα του ‘καθαρού αίματος’ βασίζεται 100% σε παραπληροφόρηση για τα εμβόλια».

Τα κινήματα για την καθαρότητα του αίματος των λευκών, της Άριας φυλής, των… Ελλήνων υποχωρεί μπροστά στην μαζική υστερία της καθαρότητας του αίματος από τα εμβόλια.

ΥΓ: Καλώς το υποψιαστήκατε. Ποτέ δεν εμβολιάστηκα γι’ αυτό είμαι πλουσιος. Το αίμα και το σπέρμα μου είναι το νέο νόμισμα, το bitcoin που θα κυριαρχήσει. Μετανοείτε!

Αφήστε μια απάντηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More