Ολυμπιακός-Γουλβς: Κανονικά

0 1

Oριστικά αύριο (12.3/22:00) και χωρίς φιλάθλους -όπως είχε προγραμματιστεί- θα διεξαχθεί η πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Γουλβς για του «16» του Europa League, αφού χθες αργά η UEFA, σύμφωνα με ανακοίνωση της αγγλικής ομάδας, απέρριψε σχετικό αίτημα για αναβολή του αγώνα που υπέβαλαν επίσημα οι «λύκοι».

Η ανακοίνωση των «λύκων» αναφέρει τα εξής: «Η Γουλβς μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ένα επίσημο αίτημα που υποβλήθηκε στην UEFA, προτείνοντας την αναβολή της αναμέτρησης της Πέμπτης στο Europa League με τον Ολυμπιακό, απορρίφθηκε από το διοικητικό όργανο. Ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με την αναγκαστική προσωρινή αναστολή παρουσίας θεατών σε αθλητικές εκδηλώσεις από την ελληνική κυβέρνηση, για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού (Covid-19) στην Ελλάδα. Η θέση μας είναι ότι το ταξίδι θέτει περιττούς κινδύνους για τους παίκτες, το προσωπικό, τους υποστηρικτές μας και τις οικογένειες όλων όσοι ταξιδεύουν, σε τόσο κρίσιμους και αβέβαιους καιρούς.» 

Η ανησυχία μας είναι επίσης και για τους αντιπάλους μας, των οποίων οι παίκτες και το προσωπικό εξετάστηκαν σήμερα, και τώρα αναμένεται να αγωνιστούν σε ένα σημαντικό παιχνίδι, κάτω από δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες, με δεδομένο ότι και ο ιδιοκτήτης τους έχει προσβληθεί από τον ιό. Υπάρχει επίσης απογοήτευση για το γεγονός ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους των δύο ομάδων, καθώς αυτό είναι κομμάτι της σημαντικότητας της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όπως επίσης και το γεγονός ότι οι οπαδοί μας, μας έχουν υποστηρίξει εξαιρετικά στο φετινό ταξίδι του Europa League.»

Πιστεύουμε ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι πιο σημαντικά από το ποδόσφαιρο, και ότι η καλή υγεία του σωματείου μας και της κοινότητας ευρύτερα είναι ένα από αυτά. Ωστόσο, σεβόμαστε την απόφαση της UEFA και την ακεραιότητα του διαγωνισμού, και θα ταξιδέψουμε αύριο στην Ελλάδα για να παίξουμε όπως ορίζει το πρόγραμμα. Ελπίζουμε ότι το αίτημά μας προς την UEFA, και η αποδοχή της απόφασής της εκ μέρους μας, μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης για να εξεταστούν εναλλακτικές επιλογές για το άμεσο μέλλον, καθώς αυτό δεν θα είναι το τελευταίο παιχνίδι που θα επηρεαστεί από τον κορονοϊό».

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων για τον Covid-19

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε σημερινή της ανακοίνωση, κάνει γνωστό πως μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκαν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, τα διοικητικά στελέχη και το προσωπικό, τα τεστ βγήκαν όλα​ αρνητικά για τον ιό Covid-19.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More