Business Woman Skyscraper
Business Woman Skyscraper

Ολυμπιακός και winmasters συνεχίζουν μαζί στον δρόμο των επιτυχιών!

0 32

Για δεύτερη συνεχή χρονιά συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός και η winmasters για τη φετινή αγωνιστική σεζόν!

Ο κ. Νάκοςο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου σχολίασε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε κι εφέτος στο πλευρό μας τη winmasters και μας βοηθάει στην εκπλήρωση των στόχων μας στις εγχώριες και στις διεθνείς διοργανώσεις. Η winmasters είναι ένα ισχυρό brand name με ραγδαία εξέλιξη και ως Ολυμπιακός ευχόμαστε να έχει ιδιαίτερες επιτυχίες, όσες επιτυχίες έχουν και οι ομάδες μας τις οποίες στηρίζει εμπράκτως τα τελευταία δύο χρόνια».

Ο κ. Τζόκας ο Διευθύνων Σύμβουλος της winmasters  σημείωσε τα εξής: «Είναι μεγάλη χαρά που βρίσκομαι εδώ στα γραφεία του Ολυμπιακού ΣΦΠ, έστω και σε συνθήκες πανδημίας. Είναι η δεύτερη χρονιά που έχουμε τη χαρά να στηρίζουμε τον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες του συλλόγου που έχουν αυτή τη στιγμή αγωνιστικές υποχρεώσεις και να ευχηθώ και οι άλλες που δεν παίζουν να ξεκινήσουν σύντομα γιατί είναι χαρά να τις βλέπουμε στα γήπεδα».

 

Ο Κώστας Στιβαχτής(Αρχηγός Βόλεϊ Ανδρών) δήλωσε χαρακτηριστικά: « Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη winmasters που συνεχίζει να είναι μαζί μας και είναι κοντά μας σε χρόνια πολύ δύσκολα για τον αθλητισμό. Αυτό δείχνει πόσο σημαντική είναι αυτή η χορηγία και να έχουμε συμπαίκτη μία εταιρεία που μας πιστεύει και επιθυμεί να συμπορευτεί μαζί μας στον πρωταθλητισμό. Για ακόμη μία φορά ευχαριστούμε και μακάρι να έχουμε τη winmasters για πολλά ακόμη χρόνια στο πλευρό μας»

Από την πλευρά της, η Αλκηστη Αβραμίδου (Αρχηγός Πόλο Γυναικών) ανέφερε τα παρακάτω: «Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ευχαριστώ και στη winmasters και στον κ. Τζόκα προσωπικά. Είναι χαρά μας που για δεύτερη χρονιά στέκεστε στο πλευρό μας. Σας εμπιστευόμαστε και μας εμπιστεύεστε και όπως είπα και πέρσι θέλουμε να σας το ανταποδώσουμε με τον καλύτερο τρόπο και ίσως με ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο, που ήρθε η ώρα να έρθει ξανά εδώ».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More