Τop picks ΜΕΤΚΑ και ΟΠΑΠ

0 6

Η HSBC έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα την έκθεση που αφορά στις κορυφαίες Ευρωπαϊκές επιλογές για τον κλάδο της μεσαίας και μικρής κεφαλαιοποίησης, ξεχωρίζοντας 18 Επενδυτικές επιλογές από 7 διαφορετικές χώρες κι ενώ από την Ελλάδα περιλαμβάνει μόνο τη Μέτκα και τον ΟΠΑΠ. Η HSBC έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα την έκθεση που αφορά στις κορυφαίες Ευρωπαϊκές επιλογές για τον κλάδο της μεσαίας και μικρής κεφαλαιοποίησης, ξεχωρίζοντας 18 Επενδυτικές επιλογές από 7 διαφορετικές χώρες κι ενώ από την Ελλάδα περιλαμβάνει μόνο τη Μέτκα και τον ΟΠΑΠ.

Η Μετκα καταλαμβάνει τη 2η θέση όσον αφορά στην πιθανή απόδοση +37%, ενώ την πρώτη καταλαμβάνει η Halfords Group (Ηνωμένο Βασίλειο) με πιθανή απόδοση +60%.

Η HSBC συστήνει Overweight για ΟΠΑΠ και ΜΕΤΚΑ με τιμή στόχο €14,0 και €21,0 αντίστοιχα και ξεχωρίζει τη Μέτκα λόγω της απουσίας δανειακών υποχρεώσεων, της αυξανόμενης παρουσίας στο εξωτερικό, της ικανοποιητικής μερισματικής απόδοσης και της ιδιαίτερα ελκυστικής αποτίμησης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More