fbpx

Περιμένοντας το κούρεμα στην ΜΠΗΤΡΟΣ

Μετράνε το χρόνο στην εισηγμένη εταιρεία ΜΠΗΤΡΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε., έως ότου να εκδοθεί η απόφαση που εκδικάστηκε τον Οκτώβριο του 2024 και αφορά το κούρεμα των δανειακών της υποχρεώσεων.

Το ποια θα είναι η δικαστική απόφαση μπορεί να μην μπορούμε για την ώρα να το προδικάσουμε όμως το γεγονός πως το σύνολο των πιστωτών έχει ταχθεί υπέρ του αιτήματος της εισηγμένης αναμένεται πως θα οδηγήσει σε μια θετική δικαστική απόφαση που θα σημάνει πως στην επόμενη μέρα η εισηγμένη θα προχωρήσει στην πώλησης περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας προκειμένου να αποπληρωθούν οι εναπομείνασες υποχρεώσεις όπως έχει συμφωνηθεί με τους πιστωτές και σε δεύτερο χρόνο θα προχωρήσουν σειρά αναπτυξιακών έργων που έχει στα πλάνα της η διοίκηση.

Να θυμίσουμε παράλληλα εδώ, πως οι δύο θυγατρικές της ΜΠΗΤΡΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε., είχαν υπογράψει στις 29 Ιουλίου του 2024 με τους διαχειριστές των δανείων τους συμφωνίες εξυγίανσης με την υλοποίηση των οποίων επιτυγχάνεται η χρηματοοικονομική αναδιάρθρωση των δυο εταιρειών, της «ΜΠΗΤΡΟΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία» και της « ΜΠΗΤΡΟΣ ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ».

Οι συμφωνίες αυτές αφορούν αποκλειστικά δανειακές υποχρεώσεις και όχι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο και προμηθευτές καθώς αυτές δεν φαίνεται να υπάρχουν.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra