fbpx

Πλαστικά Θράκης: Επιχείρηση ανασύνταξης

1 156

Το βύθισμα των τιμών στις αρχές του προηγούμενου μήνα βρίσκοντας στήριξη από την περιοχή του 4,85, κατάφερε να εδραιώσει μια βραχυχρόνια βάση, όπως αποτυπώνεται με την μπλε επισήμανση.

Η προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη για να επανέλθει σε ανοδική τροχιά ο τίτλος, θα συναντήσει ισχυρά πεδία αντίστασης.

Στηρίξεις: 5,12 – 4,85
Αντιστάσεις: 5,56 – 5,82

ΘΕΤΙΚΟ
Με την συμβολή του επιπέδου στήριξης 5,12, η εδραίωση των κλεισιμάτων υψηλότερα του 5,56 θα φέρει πιο κοντά το πεδίο αντίστασης (κόκκινη επισήμανση) που δημιουργείται από την κατερχόμενη ευθεία Β και το 5,82 (ευθεία Α). Μόνο η δυναμική υπέρβαση αυτού θα προκαλέσει την σημαντική ενίσχυση των ανοδικών συνθηκών και την διακύμανση να κινείται προς το 6,54.

ΑΡΝΗΤΙΚΟ
Η ανοδική αντίδραση που θα ολοκληρωθεί εντός της ζώνης αντίστασης 5,56 – 5,82 σε συνδυασμό με την υποχώρηση των κλεισιμάτων κάτω από το 5,12, θα ακυρώσει την όλη προσπάθεια με αποτέλεσμα την εκ νέου ενίσχυση της πτωτικής διάθεσης και το 4,30 να βρίσκεται σε τροχιά προσέγγισης.

 

ΙΚΤΙΝΟΣ: Σε πτωτικό κλοιό

Η έντονη καθοδική έξοδος της διακύμανσης από την πλευρά Ε του κατερχόμενου καναλιού ΕΖ και η αποτυχημένη προσπάθεια επαναφοράς της εντός αυτού, όπως αποτυπώνεται με την κόκκινη επισήμανση, έχουν ενισχύσει περαιτέρω τις πτωτικές συνθήκες.

Στηρίξεις: 0,615 – 0,590
Αντιστάσεις: 0,655 – 0,680

ΘΕΤΙΚΟ
Η εκ νέου επίσκεψη των τιμών στην ζώνη στήριξης 0,615 – 0,590 θα πρέπει να αποτελέσει μια ευκαιρία για την δημιουργία ενός τοπικού πυθμένα. Η υπέρβαση του 0,655 και η εδραίωση των κλεισιμάτων υπεράνω αυτού θα αλλάξει ριζικά την συμπεριφορά του τίτλου καθώς θα έχουν ενισχυθεί οι συνθήκες ανόδου.

ΑΡΝΗΤΙΚΟ
Αντιθέτως, η καθοδική διάσπαση του 0,590 και το πέρασμα της διενέργειας των κλεισιμάτων χαμηλότερα θα ανοίξει τον δρόμο για να προσεγγιστεί η περιοχή του 0,550.

Αποποίηση ευθύνης
Το παρόν άρθρο εκφράζει τις υποκειμενικές απόψεις του γράφοντος για την τάση των αγορών, με βάση τα εργαλεία τεχνικής ανάλυσης που έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί. Δεν συνιστά σε καμία περίπτωση επενδυτική συμβουλή ούτε αποτελεί προτροπή για συμμετοχή σε οποιαδήποτε συναλλαγή, αγορά, πώληση ή διακράτηση μετοχών, παραγώγων, συμβολαίων επί δεικτών ή άλλων επενδυτικών προϊόντων, που αφορούν την ελληνική ή οποιαδήποτε άλλη αγορά. Ο αναγνώστης πρέπει να αναγνωρίζει και να αποδέχεται ότι οι πάσης φύσεως επενδυτικές επιλογές στις κεφαλαιαγορές ενέχουν κινδύνους μείωσης ή και απώλειας ακόμη και όλης της αξίας της επένδυσης. Ως εκ τούτου θα πρέπει πάντα να παραμένει επιφυλακτικός απέναντι στις εκάστοτε πληροφορίες και να προβαίνει σε ενδελεχή έρευνα πριν από οποιαδήποτε επενδυτική κίνηση, γνωρίζοντας ότι φέρει την αποκλειστική ευθύνη, χωρίς να διατηρεί ουδεμία αξίωση απέναντι στον αναλυτή, για την εξέλιξη της όποιας επένδυσής του.

1 Σχόλιο
  1. πανος λέει

    καλησπερα σας.χρονια πολλα και καλο πασχα.σας παρακολουθω ανελλιπως και στο σαιτ και στην εφημεριδα που εκδιδεται.αν μπορειτε καντε μια αναφορα στον οπαπ γιατι ηδη κανει νεα υψηλα.ευχαριστω εκ των προτερων και παλι χρονια πολλα με υγεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More