ΤΙ ’Ν’ ΤΟΥΤΟ!
ΤΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΛΕΡΩΝΟΥΜΕ, Παναΐα μου;
ΑΠΟΠΟΥΡΘΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΓΙΑΚΑΛΑΣ, το ακατοίκητο; Και μου το εκάματε επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας τέτοιο βούρλο!
ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ Ο ΣΤΟΜΑΣ ΤΗΣ, που τσαμπουκαλεύτηκε μες στα μούτρα ολόκληρου πρόεδρου ΜΑΣΚΤραμπ;
«ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ σχετικά με τις ελευθερίες θα πρέπει να στραφεί προς διαφορετική κατεύθυνση. Προς τη Ρωσία ίσως, όπου η ελευθερία του Τύπου είναι υπό απαγόρευση, όπου η αντιπολίτευση είναι απαγορευμένη, όπου το “Χ” ή Twitter, όπως εμείς το ξέρουμε, είναι επίσης απαγορευμένο», είπε, σχολιάζοντας τις επικρίσεις των ΗΠΑ για το πρόστιμο κατά της πλατφόρμας «Χ» του Ίλον Μασκ.
Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΚΑΓΙΑ, πρώην πρωθυπουργός της Εσθονίας, θέση την οποία κατέλαβε χάρη στον μπαμπά της, επίσης πρωθυπουργό της Εσθονίας (φουλ ελληνικό μοντέλο), ο οποίος έκανε την πολιτική του καριέρα ως «αντιστασιακός» κατά του κομμουνισμού, άσχετα αν επί Σοβιετικής Ένωσης ήταν σημαίνον στέλεχος του Κ.Κ. Εσθονίας και κάποια εποχή αρχισυντάκτης της «Εφημερίδας του Λαού», του επίσημου οργάνου του (τον φανταζόμαστε να τραγουδάει με επαναστατική έξαρση το «Αχ Σμουγκλιάνκα Μολνταβάνκα» με τη μικρή Κάγια να φοράει το χαρακτηριστικό δίκοχο).
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΦΤΑΣΑΜΕ στο σήμερα, με την Ύπατη να κάνει κάθε μέρα δηλώσεις εξ ονόματος των χωρών της Ένωσης, χωρίς να έχει τη σχετική εξουσιοδότηση, και να προσπαθεί να εξασφαλίσει, χωρίς επιτυχία, ένα ραντεβού με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, που την αποφεύγει γιατί δεν έχει χρόνο για χάσιμο.
ΙΔΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΡΗΣΕΙΣ της νέας Μάο Τσετούνγκ, της κουκλίτσας μας:
– «Το ταξίδι στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι προνόμιο, όχι ανθρώπινο δικαίωμα»
– «Η Ρωσία δεν θέλει ειρήνη»
– «Δεν χρειαζόμαστε έναν ευρωπαϊκό στρατό. Χρειαζόμαστε 27 ευρωπαϊκούς στρατούς που να είναι ικανοί»

Οικογενειακή φωτογραφία της Κάγια Κάλας με τους… κομμουνιστές γονείς της. Ο πατέρας τής Κάλας, Siim Kallas, εργάστηκε στο υπουργείο Οικονομικών της Σοβιετικής Ένωσης. Στη συνέχεια, ήταν επικεφαλής της κρατικής Sberbank στην Εσθονία και αργότερα έγινε συνάδελφος, αναπληρωτής αρχισυντάκτης της έκδοσης της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Εσθονίας

«ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ: Σήμερα δεν έχουμε τις δυνάμεις για ανακατάληψη».
ΟΣΕΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ η Ούρσουλα και η Κάγια, το Ουκρανό ηθοποιό παραδέχτηκε ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ των συμμάχων για ανακατάληψη της Κριμαίας και άλλων εδαφών και δήλωσε ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, αναβληθείσες λόγω πολέμου, εφόσον εξασφαλιστεί η ασφάλεια της ψηφοφορίας.
ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ τη Δευτέρα, ο Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ προς την Ουκρανία να διεξαγάγει εκλογές: «Δεν έχουν κάνει εκλογές εδώ και πολύ καιρό. Ξέρετε, μιλάνε για δημοκρατία, αλλά φτάνουν σε ένα σημείο όπου δεν είναι πια δημοκρατία».
«ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να αρχίσει να δέχεται πράγματα ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΝΕΙ», είπε για το Ουκρανό ηθοποιό ο πρόεδρος Τραμπ στο Politico την περασμένη Δευτέρα.
ΟΙ «FINANCIAL TIMES» έγραψαν την περασμένη Τρίτη ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θέλει να κλείσει η συμφωνία ΕΩΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
«ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ Ευρωπαίοι ηγέτες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΙ!», είπε στη συνέντευξη-«ποταμό» στο Politico ο Τραμπ.
ΥΠΟΤΕΘΕΙΣΘΩ ΟΤΙ χριστουγεννιάτικα έχουμε συμφωνία ΕΙΡΗΝΗΣ.
ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΕΫΝΣΙΑΝΙΣΜΟ, κάνω τα αυτοκίνητα τανκς και διατηρώ τις θέσεις εργασίας, ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ 5% ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ στον προϋπολογισμό όλων των χωρών, που θα συρρικνώσει το κοινωνικό κράτος, ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ;
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ -ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ- ΝΑ ΕΦΕΥΡΟΥΝ ΑΛΛΟΝ ΕΧΘΡΟ, όταν η Ρωσία βγει απ’ το κάδρο.
ΕΧΩ Γ@Μ@ΟΥΑ ΠΡΟΤΑΣΗ που κάποτε έπιασε στην Αμερική.
Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ! Οι εξωγήινοι θα μας πάρουν τα σπίτια!
ΒΕΒΑΙΩΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ εμείς είμαστε όλοι, όπως η κοπέλα της φωτογραφίας που τους είδε πρώτη, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΡΕΙΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ εγκατέλειπαν τα σπίτια τους και ο Χίτλερ ειρωνευόταν την Αμερική.
Η ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ του σ. Όρσον Γουέλς προκάλεσε ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΝΙΚΟ.
ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΑΝ το διαστημόπλοιό τους στη μικρή πόλη Γκρόβερς Μιλ, του Νιου Τζέρσεϊ, στις ΗΠΑ και τα λόγια του ραδιοφωνικού εκφωνητή σκόρπισαν τον πανικό σε όλη τη χώρα: «Κάτι ξεπροβάλλει απ’ τη σκιά σαν γκρι φίδι. Τώρα βγαίνει κι άλλο ένα, κι άλλο ένα. Μοιάζουν με πλοκάμια. Να, τώρα μπορώ να δω ολόκληρο το σώμα. Είναι τεράστιο. Τεράστιο σαν αρκούδα και γυαλίζει σαν βρεγμένο δέρμα».
ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΜΕΤΕΔΙΔΕ ότι ο στρατός ετοιμαζόταν να αντεπιτεθεί, ακούστηκε η φωνή ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΡΟΥΣΒΕΛΤ να εμψυχώνει τους πολίτες και ο κόσμος βγήκε στους δρόμους πανικόβλητος. Μια γυναίκα ούρλιαζε ότι το τέλος του κόσμου είχε φτάσει. Ούλοι την πίστεψαν.
Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ λόγω του ρεαλιστικού σεναρίου, αλλά και της αυξημένης επικινδυνότητας της εποχής. Καθημερινά, οι Αμερικάνοι άκουγαν στα ραδιόφωνα ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ απευθείας από τη Γερμανία, που βρισκόταν σε προπολεμικό αναβρασμό.
ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ, όταν άκουσαν ότι η χώρα δεχόταν επίθεση, θεώρησαν ότι ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ έκαναν επίθεση στις ΗΠΑ.

«Ραδιοφωνική παράσταση τρομοκρατεί το έθνος»

Ο Γουέλς απολογείται μετά την παράσταση…






































