Πως θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό

0 2

Μετά τη σοκαριστική αύξηση κρουσμάτων, διασωληνωμένων και θανάτων χθες τίποτα δεν είναι σίγουρο για το τι θα ισχύσει το Πάσχα. Αν και η κυβέρνηση φαίνεται θετική στο να μετακινηθούν οι πολίτες προς τα χωριά τους, οι ειδικοί εμφανίζονται επιφυλακτικοί .

Το εργαλείο των self test που  σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμο και στους εργαζομένους της εστίασης, του λιανεμπορίου, των Μέσων Μεταφοράς και των delivery αλλά και η επιτάχυνση των εμβολιασμών στην Ελλάδα, ίσως είναι  οι λύσεις για να κάνουμε Πάσχα στο χωριό με ασφάλεια.

Ο καθηγητής Αναλυτικής Χημείας του ΕΚΠΑ, Νίκος Θωμαΐδης έδωσε ακόμη μια νότα αισιοδοξίας καθώς ανέφερε πως τα λύματα στην Αττική δείχνουν τάση ύφεσης γεγονός που επίσης δείχνει ότι θα υπάρξει μείωση κρουσμάτων πριν από το Πάσχα.

Ωστόσο κατά την καθηγητή, αυτό που πρέπει να παρακολουθείται είναι οι εισαγωγές στα νοσοκομεία. Εκτίμησε πως πολύ αργά θα μειωθούν οι εισαγωγές στις ΜΕΘ και οι θάνατοι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More