fbpx

Πρόστιμα-«μαϊμού» ο Αλαφούζος

Ο Αλαφούζος τα πήρε στο κρανίο, σου λέει, και έβαλε πρόστιμο 400.000 ευρώ για τις τρεις σερί ήττες από Ολυμπιακό, Άρη και το ψαροχώρι Βίκινγκουρ.

Κατ’ αρχάς, στον Βιτόρια δεν πρέπει να βάλει; Δεν έχει καμία ευθύνη ο Πορτογάλος; Τους παραγωγούς του Σπορτ Εφ Εμ που λιβάνιζαν από το πρωί μέχρι το βράδι, τίποτα; Στον Παπαδημητρίου; Τέλος πάντων, ο Παναθηναϊκός έχει διεθνείς Σέρβους, Ουρουγουανό, Βραζιλιάνο, Ισλανδό, Κροάτη και δεν ξέρουν από πρόστιμα. Ελληνική πατέντα είναι τα πρόστιμα. Ούτε θα επιβληθούν ποτέ, ούτε θα εισπραχτούν. Αυτά γίνονται για τα μάτια του κόσμου.

Επικοινωνία.

Ότι και καλά ο Αλαφούζος αποφάσισε να χτυπήσει γροθιά στο μαχαίρι.

 

Πηγή: Καθημερινή One VOICE

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra