fbpx

Πτώση στα ξένα χρηματιστήρια

Το τέλος της εβδομάδας επεφύλασε διορθωτικές κινήσεις στους περισσότερους δείκτες (και μετοχές) σε Αμερική και Ευρώπη.

Η πτώση είναι για διαφορετικούς λόγους.

Στις ΗΠΑ ο πληθωρισμός ανθίσταται και αναγκάζει την FED να μην μειώσει τα επιτόκια , κάτι που ακολούθησε και η Bank of England που διατήρησε τα ίδια επιτόκια προχθές (4,5%). Στην Ευρώπη, γίνονται αποκομίσεις κερδών ενόψει του τέλους του α’ τριμήνου την επόμενη εβδομάδα.

Επίσης, κάποιοι επενδυτικοί οίκοι εκτιμούν ότι το κόστος υποστήριξης του πακέτου των 800 δισ. ευρώ (ReARM) θα είναι δυσβάστακτο στις ευρωπαϊκές οικονομίες. Πάντως οι ψύχραιμοι το βλέπουν ως μία απλή και μικρή διόρθωση.

Προς το παρόν δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra