Το νέο σχήμα της Quest

0 47

Με τη συμπλήρωση των 30 χρόνων της Info-Quest AEBE, η εισηγμένη μετατρέπεται σε εταιρεία Συμμετοχών με την ονομασία Quest Συμμετοχών και το διακριτικό τίτλο Quest Holdings. Με τη συμπλήρωση των 30 χρόνων της Info-Quest AEBE, η εισηγμένη μετατρέπεται σε εταιρεία Συμμετοχών με την ονομασία Quest Συμμετοχών και το διακριτικό τίτλο Quest Holdings.

Οι δραστηριότητες της Info-Quest υπό νέο νομικό σχήμα, με την νέα ονομασία Info-Quest Technologies, συνεχίζουν τη Διανομή και Τεχνική υποστήριξη προϊόντων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, καθώς και τις Υπηρεσίες Προστιθεμένης Αξίας, τόσο στην Καταναλωτική αγορά όσο και στην Επιχειρηματική, με το διακριτικό τίτλο U: τα καταστήματα U, το ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr και το U Business.

Οι διαρθρωτικές αυτές αλλαγές στοχεύουν στη βέλτιστη διαχείριση των δραστηριοτήτων του Ομίλου Quest στους τομείς της Πληροφορικής, Ενέργειας και των Ταχυμεταφορών, όπου δραστηριοποιείται με τις εταιρείες Info Quest Technologies, Uni Systems, iSquare, iStorm, Quest Energy και ACS Courier, στην Ελληνική αγορά, τις χώρες της Ανατολικής Μεσογείου, τα Βαλκάνια και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More