fbpx

“Εδώ ΜουτσινάδοΚοκλώνιδες μας κοιμίζουν κανονικά”

0 163

Σείσθηκε την περασμένη εβδομάδα η Γαλλία από τις μεγάλες διαδηλώσεις ενός και πλέον εκατομμυρίου ανθρώπων που τάχθηκαν κατά της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης που προωθεί ο Μακρόν (στα 64 αντί τα 62 η σύνταξη) και συχγρόνως ζήτησαν να ληφθούν μέτρα για να τιθασευτεί η ακρίβεια.

Στην Ελλάδα, πλήρης αποχαύνωση. Λες και εδώ δεν κόβονται συντάξεις, μισθοί κ.λπ..

Παράλληλα, υπάρχει απόλυτη συσκότιση από τα ΜΜΕ, σχεδόν όλα, για τα τεκταινόμενα στη Γαλλία. Αντίθετα ταΐζουν τον κοσμάκη με κατώτερης ποιότητας τηλεοπτικά προγράμματα, για να τον έχουν υπό έλεγχο.

Μην ξυπνήσει ο ηλίθιος ο Έλληνας και κάνει κι αυτός διαδηλώσεις και στεναχωρηθεί ο Μητσοτάκης.

Αυτές τις σκέψεις, φαντάζομαι, είχε και ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών Άκης Τσελέντης, ο οποίος προχώρησε σε μία οργισμένη ανάρτησης τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας λόγο για πρότυπα χαλαρών ηθών, τα οποία έχουν επιβληθεί στον ελληνικό λαό και «trash», όπως τα χαρακτηρίζει, τηλεοπτικά προγράμματα που μας… κοιμίζουν.

«Τα νέα πρότυπα πλέον στην Ελλάδα των ξενόφερτων χαλαρών ηθών που μας επιβάλλουν, της διαφθοράς και της απόλυτης υποβάθμισης του ανθρώπου θα είναι η καθημερινότητα των ΜΜΕ» τονίζει μεταξύ άλλων.

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

«Πάντες άνθρωποι του ειδέναι ορέγονται φύσει

Χθες είχαμε μια γιγαντιαία κυβερνητική διαδήλωση στην Γαλλία κατά της ακρίβειας και τα Ελληνικά ΜΜΕ ούτε που το ανέδειξαν … άλλωστε η Γαλλία είναι πολύ μ(Μ)ακρ(ό)άν. Ίσως αυτή η είδηση έπρεπε να υποβιβαστεί για να μην βάζουμε ιδέες….

Αν σκόνταφτε όμως κάποια τηλεοπτική Αστέρας στο κόκκινο χαλί και φαινόταν λίγο παραπάνω το μπούστο της να δείτε τι δημοσιότητα θα έπαιρνε.

Τα νέα πρότυπα πλέον στην Ελλάδα των ξενόφερτων χαλαρών ηθών που μας επιβάλλουν, της διαφθοράς και της απόλυτης υποβάθμισης του ανθρώπου θα είναι η καθημερινότητα των ΜΜΕ.

Αννίτες να κοροϊδεύουν ολημερίς και ολονυκτίας ανθρώπους πιο «ελαφρούς» και ΜουτσινάδοΚοκλώνιδες να προσφέρουν ένα χαμηλότατου επιπέδου δήθεν θέαμα μας κοιμίζουν κανονικά.

Κάτι που προβάλλεται έντονα και εμφατικά δεν θα αργήσει να αποκτήσει και το ανάλογο κοινό που θα αποδεχτεί και θα εναρμονιστεί με τη νέα αυτή συνήθεια της υπερβολής και των ακροτήτων. Και πολύ φοβάμαι ότι το Ελληνικό κοινό έχει εθιστεί στη trash TV με ότι αυτό συνεπάγεται.

Όλες αυτές οι προκλήσεις αποσπούν το ανθρώπινο βλέμμα, δημιουργούν «υψηλές τηλεθεάσεις» γιατί αποτελούν πρόκληση.

Στην πρόκληση το ανθρώπινο βλέμμα, η ανθρώπινη περιέργεια δύσκολα αντιστέκεται. Και αυτό αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα του ανθρώπου, γνωστό και από τη ρήση του Αριστοτέλους: «Πάντες άνθρωποι του ειδέναι ορέγονται φύσει» (Αριστοτέλης, Μεταφυσικά).

(**) Αναμένω τις επόμενες ημέρες κάποια εκπομπή με οικονομολόγους να μας εξηγούν πως η περιουσία της “influencer” Τούνη (όπως ανέφεραν τα ΜΜΕ) έφθασε το 1 εκατ. και μία άλλη ιατρική εκπομπή όπου να μας εξηγούν έγκριτοι ορθοπαιδικοί το λουμπάγκο του Μπισμπίκη που κατέκλυσε όλα τα ΜΜΕ την προηγούμενη εβδομάδα».

Αφήστε μια απάντηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More